Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 14:37

Η Blue Star Ferries χορηγός μεταφοράς του Syrathlon 2019

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες της Ελλάδας, την Blue Star Ferries, η οποία θα υποστηρίξει το Syrathlon 2019 ως Χορηγός Μεταφοράς της διοργάνωσης!

Η BLUE STAR FERRIES θα παρέχει 40% έκπτωση στην μετακίνηση αθλητών και συνοδών (2 συνοδοί για κάθε αθλητή) και στα οχήματά τους στα δρομολόγια από Πειραιά, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα προς Σύρο με επιστροφή, την περίοδο της διοργάνωσης, από 25/6/19 έως 2/7/19.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα με τα πρακτορεία GELASAKIS STC (τηλ. 210 4222440) στον Πειραιά ή με το VASSILIKOS PREMIUM SERVICES (τηλ. 22810 84444) στη Σύρο.

Προσοχή: Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης δεν θα είναι εφικτή η παροχή έκπτωσης.

Εξασφαλίστε την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, δηλώνοντας πρώτα συμμετοχή στον αγώνα μέσω του www.syrathlon.gr και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον ειδικό κωδικό που θα λάβετε για την κράτηση του ακτοπλοϊκού σας εισιτηρίου.

Για εγγραφές, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, επισκεφθείτε τώρα την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrathlon.gr

Προφίλ BLUE STAR FERRIES

H BLUE STAR FERRIES είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES (SFF), BLUE STAR FERRIES (BSF), HELLENIC SEAWAYS (HSW) και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Βlue Star Ferries προσφέρει στο επιβατικό κοινό πλοία με άνετους χώρους, εξαιρετικής αισθητικής, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή εν πλω μοναδική.

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο και Κρήτη.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares