Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 07:32

Ο Γύρος των Πόλεων στην Τήνο

Η Χώρα της Τήνου θα φιλοξενήσει τον 2ο Γύρο των πόλεων για την εφετινή περίοδο την 1η Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο.

Οι Γύροι των Πόλεων με την επωνυμία Μιχάλης Κούσης διεξάγοντα κάθε χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ήδη ο πρώτος για την εφετινή περίοδο έχει διεξαχθεί στη Σητεία, ενώ ο τέταρτος και τελευταίος της χειμερινής σεζόν θα διεξαχθεί στη Χίο, στις 16 Μαρτίου.

Η δημοτική αρχή του νησιού, ο δραστήριος δήμαρχος της κ. Παναγιώτης Κροντηράς ζήτησε από τον ΣΕΓΑΣ την ανάληψη της διοργάνωσης, το αίτημα του έγινε αποδεκτό και ήδη ο Δήμος σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον αγώνα. Είναι η πρώτη φορά στην σχεδόν δεκαετή ιστορία του θεσμού των Γύρων των Πόλεων που ένα νησί των Κυκλάδων αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ετσι η Τήνος θα υποδεχτεί μεταξύ άλλων το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου δέκα έλληνες πρωταθλητές και δέκα ελληνίδες πρωταθλήτριες οι οποίοι μαζί με πλήθος άλλων αθλουμένων θα γνωρίσουν τρέχοντας την πόλη της Τήνου. Η απόσταση την οποία θα τρέξουν οι άντρες είναι 5.000 μέτρα, ενώ οι γυναίκες θα τρέξουν 3.000 μέτρα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όχι μόνο αθλητές και αθλήτριες με δελτίο του ΣΕΓΑΣ αλλά και δρομείς χωρίς δελτίο. Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες για τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων επίσης με ελεύθερη συμμετοχή. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων θα τρέξουν 2.000 μέτρα ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων 1.000 μέτρα.

Η διαδρομή του αγώνα θα είναι κυκλική 1.000 μέτρων ενώ αφετηρία και τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο.

Η Τήνος, λίγες μέρες πριν, στις 19 Ιανουαρίου θα διοργανώσει σε κεντρικό σημείο της Χώρας και τα kids' athletics με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών σχολείων του νησιού σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα: Γύροι των πόλεων – Μιχάλης Κούσης (Τήνος) θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares