Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 21:03

Μεγάλες διακρίσεις για Καβαλιέρου και Νομικού

Νέα μεγάλη επιτυχία και διάκριση για την Μηλιά αθλήτρια του Πανιωνίου Γ.Σ Μαρία Καβαλιέρου αποτελεί η 1η θέση στο άλμα σε μήκος Μίνι πκ σε αγώνες κλειστού στίβου που διοργάνωσε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ο ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του Αγίου Κοσμά.

 

Η 11χρονη Καβαλιέρου Μαρία με άλμα 4,18 δεν δυσκολεύθηκε να πάρει την 1η θέση μεταξύ 26 άλλων κοριτσιών από τα σωματεία όλης της Αττικής. Αξιοσημείωτο είναι ότι πέτυχε καλύτερη επίδοση και από τα αγόρια της ίδιας κατηγορίας. 

Στους ίδιους αγώνες άλλη μία Μηλιά αθλήτρια του Πανιωνίου Γ.Σ που γυμνάζεται  με τον Περικλή Καβαλιέρο η 13χρονη Νομικού Μαριλίζα στα 60μ πέτυχε επίδοση 8,87 (ηλεκτρ. χρονομέτρηση) πετυχαίνοντας την 8η καλύτερη επίδοση μεταξύ 45 άλλων κοριτσιών της κατηγορίας Πκ Β΄.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των αγώνων από το επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ έχει ως εξής.

milos-medousa-cafeΚάτι παραπάνω από γιορτινή ήταν εικόνα που παρουσίασε το Σάββατο το... στολισμένο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Άγιος Βασίλης με ρόλο επικοντιστή, αλλά και... επί γης για να μοιράσει σοκολάτες, δυνατή μουσική, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και φυσικά αθλητές, συνέθεταν την εικόνα ενός όμορφου απογεύματος.  Στον αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, πήραν μέρος αθλήτριες της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚΒ και μίνι.

Μικρά παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα από τα αγωνίσματα, που περιλάμβανε το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και να περάσουν όμορφα το χρόνο τους.

Η δυνατή μουσική, την οποία επέλεγε ο dj Δεληδήμος Αργύρης, ο οποίος ήταν ένας από τους εθελοντές του σημερινού αγώνα, ο Αγιος Βασίλης ο οποίος έκανε βόλτες στο στάδιο  ανέβασαν την διάθεση των μικρών παιδιών, που έδειχναν να διασκεδάζουν.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 300 παιδιά από σωματεία της Αττικής. 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares