Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 15:28

Πανναξιακός: Με 24 αθλητές σε όλες της κατηγορίας στο ΣΕΦ

Ίσως η μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία του Πανναξιακού θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στην ημερίδα στίβου το Σαββατοκύριακο στο στάδιο ειρήνης και φιλίας.

Οι 24 αθλητές όλων των κατηγοριών που θα πάρουν μέρος στους αγώνες θα κυνηγήσουν όρια αγώνων άλλα και προσωπικούς στόχους!1

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι θα λάβουν μέρος και σε ποια αγωνίσματα:
Τριπλή παρουσία στα 800μ κ 1500μ, όπου ο Ανδρέας Δημητράκης που έρχεται με φόρα από την προετοιμασία του στην Αμερική μαζί με τον αδελφό του Γιώργο και τον Θανάση Παγουναδη θα κυνηγήσουν τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Εφη θεοδωρου μετα την πολυ καλη επίδοση στον Άγιο Κοσμά (18:35 στα 150μ) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα 200μ κ 400μ γυναικών. Οι δεκαθλητες του συλλόγου Σταύρος Σαλαβουρας και Δημήτρης Μανδηλαρας θα αγωνιστούν στα 60μ. εμπ – μηκος - σφαίρα ανδρών για να δουν την κατάσταση την οποία βρίσκονται εν όψει του πανελληνίου επταθλου που θα γίνει σε δυο βδομάδες!!!
Διπλή παρουσία και στα 3000 ανδρών με τον Μιχάλη Μανιο και Θανάση Φιλιο ο οποίος θα πάρει μέρος και στα 800 κυνηγώντας και οι δυο την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
3Οι σπρίντερ του Πανναξιακού Έκτορας Βασιλείου θα συμμετάσχει στα 200μ Και 400μ ανδρών, ενώ ο Μιχάλης Κωνσταντας, μετά τον τραυματισμό που είχε πέρυσι επανέρχεται και θα αγωνιστεί στα 60μ και στα 200μ ανδρών.
Ο Παναγιώτης Ακτύπης θα πάρει μέρος στη σφαίρα ανδρών και ο Οδυσσέας Σπεγγος μετά την καλή εμφάνιση στον Άγιο Κοσμά θα πάρει μέρος στα 60μ και στο μήκος παίδων!!
Δυναμική παρουσία και στα 60μ γυναικών με την Έφη Μπαϊραμη και την Εμμανουέλλα Τουλουπη, οι οποίες θα πάρουν μέρος και στα 60μ. εμπ. στην κατηγορία τους. Η Βασιλική Κουτσουμπού μέλος της εθνικής ομάδας θα αγωνιστεί στο μήκος.
Η Μαρια Καβαλιερου θα αγωνιστεί στα 60μ. εμπ και στο μήκος πκα και θέλει να επαναλάβει τις υψηλές επιδόσεις που είχε πετύχει στον Άγιο Κοσμά και γιατί όχι να πάει ακόμα καλύτερα!
Στα 300μ πκα θα αγωνιστεί η Αφροδιτη Λιβανιου και η Σιμόνα Γκορνατι, η οποία θα πάρει μέρος και στα 60μ.
Η Χριστίνα Χουζούρη θα πάρει μέρος στα 60μ κ στο μήκος της κατηγορίας της, όπως και ο Μαρκος Γκορνατι, που μετά τη νίκη του στους αγώνες του Αγίου Κοσμά έρχεται για να κάνει μια καλύτερη επίδοση!
Τέλος ντεμπούτο για τον Έκτορα Παπανικολαου στην σφαίρα και στα 1000μ όπως και για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου Προμηθέα Παπανικολαου, Θησέα Παπανικολάου και Παύλο Γκορνατι, που θα αγωνιστούν στα 50μ κ στο μηκος ππ μινι!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές

4

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares