Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 14:17

Τα παιδιά της Μήλου συμμετέχουν στα Δήλεια στη Μύκονο

Το Σάββατο (15/10 2016) όλα τα βλέμματα είναι επικεντρωμένα στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου, όπου για 6η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθούν τα »Δήλεια».

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΑΟ Μυκόνου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν καθιερωθεί τα τελευταία 6 χρόνια και αποτελούν ένα αθλητικό «ραντεβού» για συλλόγους εντός και εκτός Κυκλάδων.

Η Μύκονος είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους αγώνες Δήλεια για 6η φορά. Φέτος συμμετέχουν περισσότεροι από 460 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 9 μέχρι 15 ετών.

Μετέχουν 19 σύλλογοι από την Αθήνα, την Αττική, την Θήβα, τη Χαλκίδα και το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ οι Κυκλάδες εκπροσωπούνται και από τα δέκα σωματεία με 200 αθλητές. Επίσης για πρώτη φορά θα εμφανιστούν σε αγώνες αθλητές και αθλήτριες από τα νησιά Κέα και Κύθνο στο πλαίσιο της προώθησης του αθλητισμού στα κυκλαδίτικα νησιά.

Η Μήλος συμμετέχει με οκτώ αθλητές – αθλήτριες αναλυτικά :

Μαρία Καβαλιέρου μήκος ,Καλλιόπη Τουρλάκη 300 μέτρα ,Ιωάννα Μάλλη σφαιροβολία, Αφροδίτη Λιβανίου 300 μέτρα ,Μαρία Μάλλη 60 μέτρα εμπόδιο ,Χρήστος Ντούλας μήκος και Μάνος Καβαλιέρος 600 μέτρα.

Φέτος επαναλαμβάνεται ο αγώνας σφαιροβολίας Αντρών όπου ο νικητής ανακηρύσσεται από το άθροισμα των έξι βολών και όχι όποιος ρίξει πιο μακρυά.

Οι αγώνες ξεκινούν στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου το Σάββατο 15:45 και θα ολοκληρωθούν στις 20:30 το βράδυ.

Πηγή: milosvoice.gr

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares