Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 20:44

Ναξιακός: 10 μετάλλια και 4 όρια πρόκρισης στο διασυλλογικό της Νάξου

Το Σάββατο 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων παγκορασίδων Α στο ΔΑΚ Νάξου.

Η συμμετοχή 11 σωματείων με παραπάνω από 110 άτομα γέμισε το απόγευμα του Σαββάτου το ΔΑΚ Νάξου με μικρούς πρωταθλητές Ο Ναξιακός ΓΣ έλαβε μέρος με 24 αθλητές από τους οποίους οι 15 ήταν αθλητές μικρότερης ηλικιακά κατηγορίας και κατάφερα να αποσπάσει 10 μετάλλια και 4 όρια πρόκρισης για τους πανελλήνιους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο.

Το επίπεδο και ο αριθμός των αθλητών ήταν πολύ υψηλός σε σχέση με άλλες χρονιές και αυτό έδωσε την δυνατότητα στους αθλητές να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό.

Ο προπονητής του συλλόγου μας είναι απόλυτα ικανοποιημένος αφού ο προγραμματισμό για την εξέλιξη του σωματείου μας μέσα από ντόπια παιδιά και τις ακαδημίες επιφέρει καρπούς.

Τα υψηλά όρια και την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έπιασαν η Δελπρα Παολα στα 80μ ο Σαραλιωτης Σωκράτης στα 80μ ο Φαρκωνας Γιάννης στα 150μ καθώς και ο Μαθιασος κωστας στο ύψος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιδόσεις του Μαθιασου και του Φαρκωνα ήταν μέσα στις 4 καλύτερες επιδόσεις πανελλαδικός στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Το ΔΣ και ο προπονητής του συλλόγου μας κ Σιδερής Πέτρος συγχαίρει όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και τους γονείς που βρέθηκαν κοντά τους επίσης ευχαριστεί την χοντρική ΜΑΘΙΑΣΟΥ για την προσφορά της και τον Μιχάλη Μαθιασο για την μικροφωνικη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς Ναξιακός ΓΣ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares