Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 00:18

Παρατυπίες στο διασυλλογικό της Νάξου καταγγέλλει ο Πανναξιακός Α.Ο.

Την δική του απάντηση δίνει ο Πανναξιακός Α.Ο. στην ανακοίνωση που υπέγραψαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε το Σαββάτο και την Κυριακή 21-22 Απριλίου στο ΔΑΚ Νάξου και στο οποίο το σωματείο της Νάξου δε συμμετείχε μετά από απόφαση που έλαβε.

Ο Πανναξιακός στην ανακοίνωση του είναι ιδιαίτερα καυστικός, σημειώνοντας ότι υπήρξαν πολλές παρατυπίες.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού Α.Ο.:

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΣΥΜΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Μετά μεγάλης οργής και εκπλήξεως διαβάσαμε χθες 23-4-2018, μια ανακοίνωση που υπογράφεται από τους προπονητές και τους «εκπροσώπους» της ΕΑΣ Κυκλάδων η οποία είναι άκρως προσβλητική για τον Κυκλαδίτικο στίβο και την ομάδα του Πανναξιακού.

Δυστυχώς η διοργάνωση του διασυλλογικού στη Νάξο επαλήθευσε τους ισχυρισμούς που περιλάβαμε στο από 19-4-2018 έγγραφό μας προς την ΕΑΣ Κυκλάδων, εις το οποίο επισημάναμε τους κινδύνους υποβάθμισης του αγώνα.

Όπως είχαμε προβλέψει , λόγω των σοβαρών θεμάτων τα  οποία  είχαν  ανακύψει και είχαμε επισημάνει προ των αγώνων, στις 21 και 22 Απριλίου  του 2018  στη Νάξο, διεξήχθη ένας αγώνας – παρωδία, χωρίς συμμετοχή σημαντικού αριθμού αθλητών, χωρίς κριτές, χωρίς την παρουσία ιατρού, κατά παράβαση του άρθρου 5 παρ. ε, στ, ζ του κανονισμού του ΣΕΓΑΣ, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί για τους αγώνες το σύνολο των μελών του ΔΣ της ΕΑΣ Κυκλάδων χωρίς την παρουσία θεατών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των δημοτικών υπευθύνων, χωρίς καμία προηγούμενη προβολή και στο τέλος με απίστευτη ταλαιπωρία των αθλητών που επέστρεψαν σε απομακρυσμένα νησιά (Μήλος) σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες  (  αναβολή  του  φάιναλ  φορ  στο  βόλεϊ  Κυκλάδων μικρό ατύχημα του πλοίου ΑΡΤΕΜΙΣ στη Φολέγανδρο και μεγάλη καθυστέρηση στην εκτέλεση του δρομολογίου, ματαίωση αεροπορικών δρομολογίων κ.λ.π. ).

Ο Πανναξιακός Α.Ο. παρά τον μηδενισμό του και παρά το ότι διαθέτει ισχυρότατη ομάδα στην κατηγορία αυτή, όπως όλοι γνωρίζουν, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στους αγώνες αυτούς, διαμαρτυρόμενος γιατί θεώρησε ότι είναι λυπηρό για τους αθλητές όλων ανεξαιρέτως των σωματείων να αγωνίζονται υπό τέτοιες συνθήκες.

Άρα αυτός που διαταράσσει τη σύμπνοια , την συνεργασία και το οικογενειακό κλίμα στον Κυκλαδίτικο στίβο, δεν είναι ο Πανναξιακός ο οποίος τιμά με την συμμετοχή του όλους τους αγώνες του κυκλαδίτικου στίβου, αλλά αυτοί που υπ’ ευθύνη τους διοργανώνουν αποτυχημένους αγώνες στους οποίους δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες και προδιαγραφές.

Όπως δεν τηρήθηκαν οι κανόνες και οι προδιαγραφές ούτε και τυπικώς στην ανωτέρω ανακοίνωση η οποία ενώ υπογράφεται από τους προπονητές των σωματείων και τους κ.κ. Καλλιόπη Δακτυλίδη και Δημήτριο Πάππα, φέρει την επωνυμία της ΕΑΣ Κυκλάδων και την σφραγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Δηλαδή με λίγα λόγια παρακάμφθηκε και αγνοήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Κυκλάδων στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι κ.κ. Πλάτων Τομπάς και Ιωάννης Ξενάκης, ο δεύτερος μάλιστα εκ των οποίων δεν είχε καν ενημερωθεί για τη διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων!!!!!!!!!!

Η ανωτέρω ανακοίνωση λοιπόν είναι αυτή που ζημιώνει τον Κυκλαδίτικο στίβο και όχι ο Πανναξιακός ο οποίος τον τιμά και τον  αναβαθμίζει  με  την  παρουσία του και τους πρωταθλητές του σε όλα τα αθλήματα.

Εν κατακλείδι και επειδή σε πλήρη αντίθεση με αυτά που αναφέρει η ανωτέρω ανακοίνωση, είμαστε πάντοτε και το έχουμε αποδείξει υπέρ της καλής συνεργασίας, της σύμπνοιας και του οικογενειακού κλίματος, θα επιδιώξουμε στο άμεσο μέλλον όλοι αυτοί που υπογράφουν την ανωτέρω ανακοίνωση μαζί με εμάς, να συγκεντρωθούμε, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού προκειμένου να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του Κυκλαδίτικου στίβου και να εργαστούμε για την αναβάθμιση των εν λόγω διοργανώσεων, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον όλων των Κυκλαδιτών αθλητών που δικαιούνται να αγωνίζονται κάτω από καλύτερες συνθήκες.

IMG-1_Page_2.jpg

 

Όλα τα αποτελέσματα του Διασυλλογικού Παίδων - Κορασίδων της Νάξου

 

Βίντεο - δηλώσεις - φωτογραφίες από το διασυλλογικό της Νάξου

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares