Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 17:09

Σιδερής: Διαφήμιση σε όλη της Ευρώπη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Portarathlon

Νότα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε έδωσε το άκουσμα της είδησης για την παράλληλη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων και του Portarathlon το Μάιο στη Νάξο.

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ και προπονητής του Ναξιακού ήταν αυτός που πήρε πρώτος θέση, μιλώντας για υψηλό επίπεδο και μεγάλη ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά έγραψε στο προφίλ του:

«Με γνώμονα πάντα το καλο του τόπου μας και γνωρίζοντας τις δύσκολα οικονομικά και βιοποριστικά συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και γενικότερα θα προσπαθήσουμε αν όλα πάνε καλά να διατηρήσουμε σε υψηλό αθλητικο επίπεδο τις Κυκλάδες μας και ειδικότερα τη Νάξο μας.

Η συμπαράσταση όλων σας θα ειναι πολύτιμη σε αυτή τη συνέχεια αφού αφενός θα υπάρξει μια αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας στο νησι μας και αφετέρου θα ειναι μια πολύ καλή ευκαιρία για διαφήμιση στην Ευρώπη ενώ παράλληλα τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αθλητές υψηλού επιπέδου αφού όσοι αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο.

Από τη Νάξο θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση για ΤΟΚΙΟ».

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares