Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 19:58

Μπαίνουν στην αγωνιστική δράση με διεθνείς μίτινγκ Μπελιμπασάκη και Δημηρτράκης

Με τη συμμετοχή τους σε δύο σπουδαία μίτινγκ στίβου του εξωτερικού επανέρχονται στην αγωνιστική δράση ο Ανδρέας Δημητράκης και η Μαρία Μπελιμπασάκη του Πανναξιακού.

Αναλυτικά:

Σε δυο σημαντικά μίτινγκ στίβου θα σημμετέχουν οι αθλητές μας Μαρία Μπελιμπασάκη και Ανδρέας Δημητράκης αύριο Σάββατο (30/1)

Η Μαρία Μπελιμπασάκη στο μίτινγκ του Μοντεβίλ, για πρώτη φορά μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και το ασημένιο μετάλλιο, κατάφερε να ολοκληρώσει δίχως σοβαρούς τραυματισμούς την προετοιμασία της κι έτσι είναι έτοιμη να μπει και πάλι σε τροχιά διάκρισης.

Η έμπειρη αθλήτρια μας είναι σε καλή κατάσταση και μέσα από τους αγώνες του κλειστού θα κυνηγήσει όχι μόνο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, αλλά και τις εμφανίσεις που θα τη φέρουν σε θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Άνδρεας Δημητράκης στο μίτινγκ της Βιέννης θα κάνει το ντεμπούτο του στη σεζόν στα 1.500 μ. με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς καλές επιδόσεις. Ο αθλητής μας έχει ήδη από την περσινή χρονιά το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού, ωστόσο μέσα από τους αγώνες θα επιδιώξει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

Ευχόμαστε και στους δυο μας αθλητές καλή επιτυχία!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares