Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 10:34

Πανναξιακός ΑΟ: Συγχαρητήρια στους μικρούς πρωταθλητές στίβου Κ18 για τις εμφανίσεις σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα δεκάθλου

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. συγχαίρει τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα δεκάθλου Κ18 που έγιναν στον Βόλο το διήμερο 8-9/07/2023.

​Ειδικότερα:

​Η εντυπωσιακή πρωταθλήτριά μας ΚΑΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα των 5.000μ. γυναικών και Κ23, η ΦΕΡΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. γυναικών και την 7η θέση στα 200μ. γυναικών. Επίσης, ο εμποδιστής ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ την 4η θέση στα 400μ. εμπόδια ανδρών, ο δεκαθλητής ΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με ατομικό ρεκόρ στο δέκαθλο Κ18 και τελικά την 5η θέση, όπως και ο άλτης ΚΕΒΟΡΚΙΑΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ που κατέλαβε την 4η θέση στο άλμα τριπλούν Κ23 .

​Επιπλέον, ο δισκοβόλος ΤΡΕΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που κατέλαβε την 5η θέση στη δισκοβολία ανδρών, η εμποδίστρια ΓΕΡΑΣΗ ΙΡΙΣ την 8η θέση στα 400μ. εμπόδια, και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 Γυναικών (Τζωρτζή, Γεράση, Αργυρού, Φέρρα) την 7η θέση στο αντίστοιχο αγώνισμα.

​Τέλος, οι αθλητές ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΠΙΤΤΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ πραγματοποίησαν αξιοπρεπή εμφάνιση στα αγωνίσματα 1.500μ., 5.000μ. και 200μ.
​Ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο χορηγό της ομάδας στίβου Dole , όπως και τους υπόλοιπους σημαντικούς χορηγούς: Fast Ferries (μηδενικά εισιτήρια),HelloGreece.gr, Tortuga Naxos , Santo Wines , Kitron , KARLOVITS LUXURY SUITES, το πρακτορείο Naxos Blue TRAVEL (εκπτωτικά εισιτήρια), όπως και τον απλό Ναξιώτη φίλαθλο που με την συνδρομή τους βοήθησαν στην διεκπεραίωση της αποστολής.

Υπενθυμίζουμε , ότι σύντομα θα δημοσιεύσουμε αναλυτικό πίνακα με όλους τους χορηγούς του τμήματος στίβου που βοήθησαν στην διεκπεραίωση όλων των αποστολών αλλά και των ετήσιων υποχρεώσεών του.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares