Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 12:10

Χαμηλοθώρης και Τουλούπη οι χρυσές ρακέτες

Με την διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος Ladder ανδρών και γυναικών ολοκληρώθηκε η 1η χειμερινή περίοδος του Naxos Tennis Club.

Ντέρμπι

Η προσέλευση του κόσμου στους αγώνες ήταν για ακόμη μία φορά ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ οι τελικοί χάρισαν στους θεατές ωραίες στιγμές, καθώς τα 2 παιχνίδια (Άνδρες – Γυναίκες) κρίθηκαν κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Στον τελικό των γυναικών ανάμεσα στην Ι.Τουλούπη και Ε.Κατσάνη είχαμε «παιχνίδι θρίλερ» καθώς ο αγώνας έκλεισε ύστερα από 2,5 ώρες με νικήτρια την Ι. Τουλούπη που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει τελικά το παιχνίδι με 2-1, με την Κατσάνη πάντως να ολοκληρώνει με τραυματισμό τον αγώνα. Στους άνδρες τώρα πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ανάμεσα στους Γ. Βενιέρη και Ε. Χαμηλοθώρη. Νικητής αναδείχθηκε ο Ε. Χαμηλοθώρης με σκορ 2-1.

Εκπλήξεις

Λένε ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη… έτσι το Naxos Tennis Club, μετά την επιτυχημένη χρονιά σκέπτεται να διοργανώσει τον Ιούνιο ένα Open Aνδρών, όπου ίσως βρεθούν σημαντικά ονόματα του Τένις. Επίσης με το κλείσιμο των σχολείων ετοιμάζεται το καλοκαιρινό Camp που θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουλίου και θα είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες παιδιών.

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares