Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 07:05

Νίκη και πρωτιά θέλει ο Πανιώνιος

Το Σαββάτο 21/12η ομάδα του Πανιώνιου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στην Σαντορίνη στις 16:30 στο τρίτο της παιχνίδι για το φετινό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ την πολύ καλή, νεανική και πολύ υπολογίσιμη ομάδα του Α.Ο. Πάρου

Η ομάδα του Πανιώνιου Σαντορίνης μετά της μεγάλες του νίκες επί των μεγάλων του αντιπάλων για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος Κυκλάδων ομάδες της Νάξου, Απάς τα Φανάρια στην πρώτη αγωνιστική με σκορ 54 - 61 στο ΔΑΚ Νάξου με σκορ και την δεύτερη αγωνιστική με την ομάδα του Πανναξιακού με 77 - 76 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στην Σαντορίνη.

Η ομάδα του Κώστα Αξιώτη θέλει την νίκη επί της ομάδας του Α.Ο. Πάρου που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομιλού κλείνοντας αήττητος τον πρώτο γύρο των αγώνων του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΚ βάζοντας γερά θεμέλια για την πρόκριση του στους Τελικούς του 4FINALFOURπου θα βγάλουν το τελικό νικητή του Θεσμού και στα μπαράζ αγώνων προς την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία Ανδρών.

Το παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ ανάμεσα στις ομάδες του Πανιώνιου Σάντο – Α.Ο. Πάρου(Ανδρών) θα το διευθύνουν οι διαιτητές κ. Κιουλάφας Μάριος – κ. Σιγάλας Ιάκωβος

Η Διοίκηση του Πανιώνιου Σάντο δείχνοντας φέτος τους μεγάλους της στόχους ,την ενότητα και το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα χθες παρέθεσε γεύμα στο Αντρικό τμήμα της σε παραθαλάσσια ταβέρνα.

Όπου παίκτες - διοίκηση μετά της ευχές για την φετινή πορεία της ομάδος και φυσικά έγινε συζήτηση για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα και τους στόχους της, πέρασαν μια όμορφη βραδιά διασκεδάζοντας , χορεύοντας περνώντας όμορφα όλοι μαζί σαν μια παρέα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares