Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 12:30

Μετονομάστηκε σε Α.Ε. Σαντορίνης ο Πανιώνιος

Το νέο έμβλημα του συλλόγου Το νέο έμβλημα του συλλόγου

Το 2015 βρίσκει τον Πανιώνιο με μία σημαντική ιστορική αλλαγή όσον αφορά την ονομασία του.

Πλέον το σωματείο της Θήρας και έπειτα από αίτημα που είχε κάνει εδώ και αρκετό καιρό πήρε το πράσινο φως από το πρωτοδικείο Νάξου και από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται Αθλητική Ένωση Σαντορίνης.

Ανεπισήμως το όνομα θα μπορεί να χρησιμοποιείται από την πρώτη στιγμή της έγκρισης, ενώ επίσημα στις διοργανώσεις όπου συμμετέχουν τα τμήματα του θα το δούμε τις επόμενες αγωνιστικές σεζόν αφού θα πρέπει να δηλωθεί συμμετοχή με το νέο όνομα.

Η αλλαγή αυτή δεν σημαίνει κάτι στα διοικητικά, ούτε στις δραστηριότητες του Συλλόγου, αφού σύμφωνα με την διοίκηση η ΑΕ Σαντορίνης παραμένει ένα παραδοσιακά Μπασκετικό σωματείο, διατηρώντας ως είχαν και τα τμήματα πολεμικών τεχνών (Ταε Κβον Ντο).

"Το Δ.Σ. υποδέχτηκε αυτή τη νέα εποχή με την εξής ανακοίνωση:

Αποχαιρετάμε το 2014 γεμάτο αναμνήσεις όπου πάντα θα μας συντροφεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή . Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης αλλάζει σελίδα, συνεχίζοντας να εκπροσωπεί επάξια το νησί της Σαντορίνης στο κομμάτι που του αντιστοιχεί και ονομάζεται ''ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ'' .
Η ιστορία συνεχίζεται...δεν διαγράφεται...ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης είναι και θα παραμείνει πάντα μέσα στις καρδιές μας!!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά."

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares