Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 02:01

Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΕ Σαντορίνης ο τελικός

Απίστευτη ανατροπή των Παίδων της Α.Ε.Σ. στον ημιτελικό του F4 απέναντι στον γηπεδούχο ΤΑΚ Περιστεριώνα και νίκη πρόκριση για τον τελικό με σκορ 63-65!

Η ομάδα του κ. Αξιώτη βρέθηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πίσω στο σκορ αλλά στο μαγικό, όπως αποδείχθηκε, τέταρτο δεκάλεπτο ήρθαν… τα πάνω κάτω όσον αφορά το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό.
Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι, που ήταν και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, προηγήθηκαν στο τέλος της 1ης περιόδου με 14-11 για να ''ανοίξουν'' κι άλλο τη διαφορά πηγαίνοντας στο ημίχρονο με σκορ 35-21.
Η εικόνα στην 3η περίοδο δεν άλλαξε τίποτα το ουσιαστικό (52-40).
Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η αποστολή της Α.Ε.Σ. θα ετοιμαζόταν για την μάχη του μικρού τελικού, coach και παίχτες είχαν διαφορετική άποψη επιστρέφοντας ακόμη και από το -19 κερδίζοντας το παιχνίδι και μια μεγαλειώδη πρόκριση με σκορ 63-65!
Ο "άτυχος" της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Ρουγγέρης που τραυματίστηκε στην τρίτη δεκάλεπτο και είδε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο. Ο Περιστεριώνας πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.
Αποτελέσματα περιόδων: Α' περίοδος: 14- 11, Β΄περίοδος: 21 - 10, Γ΄περίοδος:  17 - 19, Δ' περίοδος: 11 - 25
Ανακοίνωση της ΑΕΣ Σαντορίνης
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Σ. και σύσσωμη η φίλαθλη κοινότητα συγχαίρει την ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!!!
Στον ημιτελικό που άνοιξε την αυλαία του final four της Τήνου ο Πανναξιακός επικράτησε σχετικά εύκολα του ΓΣ Μυκόνου με 67-40 (33-19 ημ.).
Το Αυριανό πρόγραμμα
Μικρός τελικός 16.00 μ.μ. : Περιστεριώνας-Γ.Σ. Μυκόνου
Μεγάλος τελικός 18.30 μ.μ..: Πανναξιακός-Α.Ε. Σαντορίνης
Θετικός παράγοντας ο κόσμος
Δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά και στον κόσμο. Ο Τηνιακό φίλαθλος γι' ακόμα μια φορά ήταν δίπλα στην ομάδα και την βοήθησε με την φωνή του και το χειροκρότημα του. Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο Τηνιακός κόσμος γι' ακόμα μια φορά έδειξε την αγάπη του για τον αθλητισμό.
Υ.Γ. 1: Το χειροκρότημα στο τέλος για τα παιδιά ήταν το καλύτερο που άφησε η σημερινή αναμέτρηση
Υ.Γ. 2 : Όλοι αύριο στο γήπεδο για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παιδιών.
Υ.Γ. 3: Συγχαρητήρια μάγκες!
Με πληροφορίες από το aesantorinis.gr και το tinostoday.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares