×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 13:37

Στήριξη στην ΑΕΣ και ''ΥΠΕΡ...ΚΟΥΠΩΣΗ'' στη Σαντορίνη

Μετά την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομών της Α.Ε.Σ. με τη συμμετοχή τους στα αντίστοιχα F4, την σκυτάλη παίρνουν οι Άνδρες της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Σάββατο 16.4.16 στις 19.30 στο ΔΑΠΠΟΣ η ομάδα μας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Α.Ο. Πάρου για την 4η αγωνιστική του Β” Ομίλου Ανδρών ΕΣΚΚ με τυπικά γηπεδούχο της ομάδα της Πάρου.
Έπειτα από αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας θα φιλοξενήσει, το επόμενο Σ/Κ, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα του Α.Π.Α.Σ. Φανάρια στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.
Το Δ.Σ. της ομάδας μας προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να δώσει το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού μας για να στηρίξουν την ομάδα μας!
Ανοδική πορεία
Η ΑΕ Σαντορίνης, μετά την συνένωση της με τον Άτλαντα ακολουθεί μια άκρως ανοδική πορεία στο μπασκετικό χάρτη των Κυκλάδων, με ανθρώπους στη διοίκηση με μεράκι που κάνουν προσεκτικές κινήσεις και προγραμματισμένες που σκοπό δεν έχουν μονό το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου Η μέχρι τώρα παρουσία σε όλες τις τελικές φάσεις, η κατάκτηση της πρωτιά στους παίδες και η συμμετοχή στον τελικό από τις Κορασίδες, είναι γεγονότα που από μόνα τους μαρτυρούν την ορθή λειτουργία αυτού του συλλόγου!
Όνομα
Κάποιοι ισχυριζόταν ότι το όνομα Πανιώνιος αποτελούσε τροχοπέδη και ίσως να είχαν εν μέρη δίκιο! Η αλλαγή του ονόματος από Πανιώνιος σε ΑΕ Σαντορίνης άνοιξε νέους ορίζοντες στην ομάδα, η οποία μέρα μα τη μέρα πλαισιώνεται όλο και από περισσότερο κόσμο, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα ακοπίαστα και με πολύ μεράκι!

Κάλλιστα μπορεί να πει κάποιος ότι μετά τις επιτυχίες του ΑΟ θηρας και του Πανθηραικου ήρθε η ώρα του μπάσκετ... - εκεί η ΑΕΣ ''παίζει'' μόνη της - και το στοίχημα είναι να καταφέρει να ενώσει για μια ακόμη φορά τους Σαντορινιούς!
Στόχοι
Το επόμενο σ/κ οι άνδρες της ΑΕΣ - εάν έχουν κερδίσει τον ΑΟ Παρου - θα χτυπήσουν την πρωτιά του ομίλου, μιας και θα φιλοξενήσουν τα Φανάρια από τα οποία θα πρέπει να υπερκαλύψουν την διάφορα του 1ου αγώνα και να πάρουν κεφάλι στη βαθμολογία... διαλέγοντας έτσι αντίπαλο στο f4!
Σίγουρα ο δρόμος δεν είναι εύκολος αφού θα πρέπει αν επιβεβαιώσουν πολλά... η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ζητήσει την βοήθεια του κόσμου της Σαντορίνης το επόμενο Σάββατο... Ένας κόσμος πάντως που έχει αποδείξει πως όταν μπαίνει το όνομα του νησιού στη μέση γίνεται μια γροθιά και ενωμένη και γίνεται ένα με τις ομάδες του νησιού!
Άλλωστε όλοι οι Κυκαλδίτες γνωρίζουν ότι η Σαντορίνη είναι για φέτος η Βασίλισσα των Κυκλάδων με την μία επιτυχία να έρχεται πίσω από την άλλη... Πρωτάθλημα ο Πανθηραϊκός, πρωτάθλημα η Λάβα, πρωτάθλημα οι Παίδες της ΑΕΣ, τελικός για τον ΑΟ Θήρας και πλέον ένα βήμα πριν ακόμη μία Κούπα... αυτή του Μπάσκετ στους Άνδρες!
Στόχος; όνειρο; Δεν ξέρω πως να το αναφέρω αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ΄Εθνική από την ΑΕ Σαντορίνης θα φέρει στο νησί ένα εξωπραγματικό ρεκόρ, με μία παράλληλα τρομερή άνοδο στον αθλητισμό της Σαντορίνης!
Ας σταθούμε λοιπόν όλοι δίπλα στην ΑΕ Σαντορίνης... Και στο κάτω - κάτω δεν βλέπεις κάθε μέρα παίκτες όπως τον Βουρτζούμη και την παρέα του!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares