Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 23:29

Καλοκαίρι όλο μπάσκετ στην Πάτμο!

Άρωμα …μπάσκετ θα έχει και το φετινό καλοκαίρι η Πάτμος! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αθλητικός σύλλογος του νησιού του Αιγαίου Ξάνθος Πάτμου, έχει προγραμματίσει δύο βασικές εκδηλώσεις που αφορούν την “πορτοκαλί θεά”.

2_2patmos.jpg

Η μία έχει να κάνει με το τουρνουά “3on3” και η άλλη με το ετήσιο camp, συμπληρώνει τα έξι χρόνια φέτος, με επικεφαλής τον πολύπειρο προπονητή, μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. και παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ κι έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, τον Απόστολο Κόντο (σ.σ. κατά το ήμισυ ναξιώτικης καταγωγής η μητέρα του είναι από το Σκαδό το γένος Πιτταρά), ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται τέτοια εποχή στο νησί.

3_3patmos.jpg

Στην Πάτμο ήδη έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για το καλοκαιρινό τουρνουά “3on3”, στο οποίο θα συμμετέχουν και φέτος ομάδες τόσο από την Ιταλία, όσο και από τη Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα. Το τουρνουά πρόκειται να διεξαχθεί από 12 έως 15 Ιουλίου στο ανοιχτό γήπεδο της Σκάλας στο νησί της Αποκάλυψης, ενώ από τις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει και το camp, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και αθλητριών.

4_4patmos.jpg

Η Μαρία Μαραβέλια και η Ειρήνη Γρύλλη μαζί με όλους τους συνεργάτες τους από το τμήμα μπάσκετ σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες, ενώ υπάρχει η πιθανότητα φέτος να συνεργαστεί και ο δήμος Πάτμου και να καλύψει αρκετά λειτουργικά έξοδα, προκειμένου και οι δύο εκδηλώσεις να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

5_5patmos.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares