Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 23:43

Στο F4 με πειστική εμφάνιση στη Μάρπησσα οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης [vid&pics]

Στον αθλητισμό, τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Από αυτή την άποψη, η αποστολή στη Μάρπησσα εξετελέσθη με απόλυτη επιτυχία και η ΑΕ Σαντορίνης από το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου πανηγυρίζει την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων μετά τη νίκη της επί του τοπικού Μαρπησσαϊκού με σκορ 41-56.

DSC_7336_4de09.jpg

Με πολύ πειστική εμφάνιση και με εξαιρετική άμυνα, οι νεαροί αθλητές του Χάρη Πεταλωτή επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή της αναμέτρησης και κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Πάρο παίρνοντας το έβδομο ροζ φύλλο αγώνα τους τη φετινή σεζόν και φτάνοντας τους 15 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Βαγγέλη Μουρογιάννη φαίνεται πως άργησαν να προσαρμοστούν στο παιχνίδι των αντιπάλων τους κι έτσι γνώρισαν την τρίτη τους ήττα, η οποία τους εκμηδένισε τις πιθανότητες πρόκρισης. Έτσι, αυτομάτως ο Πανναξιακός, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα στις ισοβαθμίες με ΑΕ Σαντορίνης και με Μαρπησσαϊκό γίνεται η δεύτερη ομάδα του Β’ ομίλου που παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Τήνου στα τέλη Μαρτίου.

DSC_7355_6e9ea.jpg

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το πρώτο ημίχρονο στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας. Το παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με 14 λεπτά καθυστέρηση λόγω μη έγκαιρης άφιξης του ιατρού του αγώνα και υπό την παρουσία τριών (!) αστυνομικών στις εξέδρες, ήταν μοιρασμένο με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και την ΑΕΣ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά ενός καλαθιού (27-29).

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και με σύνθετες άμυνες κατάφεραν να προηγηθούν ακόμη και με 13 πόντους (31-44). Σε εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι που έψαχναν την έξαρση για να γυρίσουν το ματς έχασαν επτά συνεχόμενες βολές (1/8), αλλά παρόλα αυτά μείωσαν στους επτά πόντους (37-44) έξι λεπτά πριν το φινάλε. Μέχρι εκεί όμως… Οι Σαντορινιοί επέστρεψαν δριμύτεροι και επανέφεραν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων, για να την φτάσει με δύο εύστοχες βολές ο Ντάνιελ Φερατάι στη μέγιστη τιμή της, στους +15 (41-56) διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που βρήκε τους παίκτες της ΑΕ Σαντορίνης να πανηγυρίζουν την συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ, έπειτα από δύο χρόνια, όταν και είχαν κατακτήσει στην Τήνο το 2017 το αργυρό μετάλλιο και τη δεύτερη θέση, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΑΟ Μυκόνου που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία της ΕΣΚ Κυκλάδων.

DSC_7357_68b1e.jpg

ΧΑΡΗΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ

Πανευτυχής τόσο από την εμφάνιση των παικτών του, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χάρης Πεταλωτής. Ο προπονητής της ΑΕ Σαντορίνης, αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για την εμφάνισή τους, μετά δήλωσε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Κάποιος από τους δύο έπρεπε να κερδίσει. Αυτοί τελικά ήμασταν εμείς. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε». Ο Πεταλωτής βέβαια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Μαρπησσαϊκού «για την άψογη φιλοξενία τους».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μουρογιάννης επεσήμανε στους παίκτες του πως δεν έπαιξαν καθόλου καλά κι έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγγ.Σαμοθράκης, Βασ.Κασάπη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-16, 27-29 (ημίχρονο), 31-41, 41-56.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Ρούσσος, Ρηγόπουλος, Μελανίτης, Μπουραντάς 2, Αρκούλης 6 (1), Προμπονάς, Ζωντανός 11, Μπάλιος 11, Γεωργίτσος 4, Λουκής 7 (1), Μαρινάκης, Πετρόπουλος.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Γρηγοριάδης, Βλαβιανός 25 (1), Νασούλας 9 (1), Φερατάι 5 (1), Παπαδόπουλος, Πελεκάνος 11 (3), Φέγγης 4, Λαζρι, Δελλαμάνης, Ρουστέμι, Καβαλλάρης 2.

Η βαθμολογία

vathmo_efivoihdfsgdrfedawS_39337.png

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades 

 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares