Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 17:36

Δελτίο τύπου Πανιωνίου

logo_new_panioniou_8iras

Θέμα: Αγώνας μπάσκετ γυναικών 10 Δεκεμβρίου 2011

{div float:left}{/div}Όταν πριν από λίγους μήνες αναλάβαμε την Διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης η πρώτη συμφωνία που κάναμε όλοι στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ήταν πως αναλαμβάνουμε αυτή την θέση με γνώμονα να προσφέρουμε και να προάγουμε τον αθλητισμό στο νησί μας. Αυτό προσπαθούμε να το πετύχουμε βασιζόμενοι σε ορθές πρακτικές και ήθος.

Στις 10 Νοεμβρίου με αφορμή αγώνα που διεξήχθη στις 5 Νοεμβρίου χωρίς την παρουσία γιατρού στείλαμε επιστολή στην Ένωση Σωματίων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων εκθέτοντας τον προβληματισμό μας. Η απάντησή τους που λάβαμε κατόπιν πιέσεων στις 14 Δεκεμβρίου μας έθεσε μπροστά στο πρόβλημα: Εκθέτουμε τους αθλητές μας σε κίνδυνο για να γίνει ο αγώνας χωρίς την παρουσία γιατρού ή προστατεύουμε την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας και χάνουμε τον αγώνα;

Σε κάθε ευκαιρία που μας έχει δοθεί και σε κάθε τόνο έχουμε επιλέξει τις σωστές πρακτικές έτσι και σε αυτή την περίπτωση επιλέγουμε την ασφάλεια των αθλητών μας.

Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε δεν αφήνουν περιθώρια πολυτέλειας και σπατάλης κυρίως στα αθλητικά σωματεία, αλλά θεωρούμε πως η ασφάλεια των αθλητών μας δεν χωράει συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

{div float:left}{/div}Στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και σε προηγούμενα, είχαμε κάνει γνωστή την θέση μας για το θέμα και είχαμε ενημερώσει για αποχώρησή μας σε περίπτωση απουσίας γιατρού. Το λάθος μας ήταν πως στηριχθήκαμε στις διαβεβαιώσεις για την έλευση του γιατρού από το γηπεδούχο σωματείο και ξεκινήσαμε τον αγώνα χωρίς την παρουσία του. Στην πορεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού ο γιατρός δεν είχε προσέλθει μετά την πάροδο τριών δεκάλεπτων και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο απ το να μείνουμε πιστοί στην θέση μας και να αποχωρήσουμε απ τον αγώνα με αποτέλεσμα να μηδενιστούμε σε αυτόν. Το λάθος μας λοιπόν είναι ότι θέσαμε για τρία δεκάλεπτα σε κίνδυνο τις αθλήτριες μας, στηριζόμενοι σε υποσχέσεις πράγμα το οποίο δεν θα επαναλάβουμε.

Η θέση μας είναι δεσμευτική και ισχύει για κάθε αγώνα της ομάδας μας ανεξαρτήτως αντιπάλου και δυναμικότητας του.

Ελπίζουμε τα συνάδελφα σωματεία να μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εμάς και να βοηθήσουν στην εξέλιξη του αθλητισμού στις Κυκλάδες.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν Γραμματέας

Διαμαντόπουλος Γιάννης

Βλαβιανός Βαλάντης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares