Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 23:20

Μέσα οι Μυλωνάς, Πολίτης, εκτός ο Δίπλαρος και ο …Αθανασιάδης για ΑΠΑΣ

Ένα επιπλέον “όπλο” στη φαρέτρα του εν όψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Μίλωνα θα έχει ο Θοδωρής Αλμπάνης.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” είδε με ικανοποίηση να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Νίκος Μυλωνάς κι ως εκ τούτου θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρούνταν το τελευταίο διάστημα από ένα παλαιό τραύμα και του είχε στερήσει τη συμμετοχή στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Αίαντα Αυλίδας φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο απογευματινό καράβι του Σαββάτου που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Εκτός, όμως, του Μυλωνά στην διάθεση του Αλμπάνη βρίσκεται και ο Παναγιώτης Πολίτης. Ο 31χρονος πλέι μέικερ είχε χτυπήσει στο ματς της περασμένης Κυριακής στο πρώτο δεκάλεπτο λίγο κάτω από το γόνατό του και η κατάστασή του θα ξεκαθάριζε τις προηγούμενες ημέρες. Φαίνεται λοιπόν πως ο τραυματισμός δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι θα δώσει το παρόν στην πρώτη εκτός έδρας αποστολή του ΑΠΑΣ στην Αθήνα.

Αντίθετα, από τους προηγούμενους δύο, ο Αλέξανδρος Δίπλαρος δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από τον τραυματισμό του στο τελευταίο φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στον ΑΟ Πάρου. Παρόλα αυτά, ο πρώην άσος του ΑΟ Ερμούπολης κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής (27/10, 3:00 μ.μ.) με τον ΑΟΚ Χανίων στο ΔΑΚ Νάξου.

Πέραν του Δίπλαρου στην κυριακάτικη αναμέτρηση του κλειστού της Νέας Σμύρνης “Κροίσος Πέρσης” δεν θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Αθανασιάδης. Ο άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Αλμπάνη και προπονητής του γυναικείου τμήματος του ΑΠΑΣ θα παραμείνει στη Νάξο, αφού την ίδια ημέρα στις 10 το πρωί οι “ορεινοί” υποδέχονται την ΑΕ Σαντορίνης για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares