Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 14:41

Μεγάλη νίκη του Άτλαντα επί Πανναξιακού στο ΔΑΠΠΟΣ (παιδικό)

paidon-atlantas-pannaxiakos-1-29-1-2012
Την Κυριακή 29/01/2012 στις 09:00 στο Κλειστό Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης των Παίδων του Πρωταθλήματος τις ΕΣΚΚ ανάμεσα στον Άτλαντα - Πανναξιακό.
Πραγματικά όσοι βρέθηκαν το πρωί τις Κυριακής στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ παρακολούθησαν ένα πολύ συναρπαστικό και όμορφο παιχνίδι μετάξυ 2 πάρα πολύ καλών ομάδων, όπως συναρπαστική ήταν και η πρώτη τους κόντρα πριν τις γιορτές στο ΔΑΚ Νάξου. Σε εκείνο το συναρπαστικό επίσης παιχνίδι αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Άτλαντας ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι επί του Πανναξιακού και έχασε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό με 3 πόντους. Αυτήν την φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης έγινε το αντίθετο, η ομάδα του Πανναξιακού ήταν σταθερά σε όλο το παιχνίδι μπροστά με 6 - 8 πόντους όπου στην 4η Περίοδο έγινε η μεγάλη ανατρόπη από το Άτλαντα που περιόρισε πολύ τους παίκτες του Πανναξιακού στο να βάλουν την μπάλα στο καλάθι όπου δέχτηκε στην αμυνά του μόλις 07 πόντους.
Ο Άτλαντας στην επιθεσή του στην 4η περίοδο ήταν πολύ καλός κατάφερε και έβαλε στο αντίπαλο καλάθι 20 πόντους και να πάρει όχι μόνο μια μεγάλη νίκη αλλά κάλυψε την διαφορά που είχε χάσει στην Νάξο με 3 πόντους.
Πολλά συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για το υπέροχο μπάσκετ που μας πρόσφεραν και πολλά μπράβο στα παιδία του Άτλαντα που με 7 παίκτες κατάφερε και γύρισε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και πήρε την νίκη.

paidon-atlantas-pannaxiakos-2-29-1-2012ΑΤΛΑΝΤΑΣ.:
ΚΑΤΣΙ Μ, ΛΑΤΣΕ Κ, ΓΚΟΤΣΗΣ Γ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ (C), ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α, ΠΡΟΒΙΜΑΙ Φ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΑΞΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.:
ΒΑΡΣΟΣ Γ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Π, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ, ΔΑΒΙΛΑΣ ΔΗΜ, ΑΡΤΣΑΝΟΣ Ν, ΒΑΡΣΟΣ Α, ΒΑΘΡΟΚΟΚΟΙΛΗΣ,ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ Κ, ΚΟΚΚΟΛΙΟΣ, ΚΟΝΤΕΣ Γ (C), ΜΑΝΩΛΑΣ Γ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.:ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.: ΒΕΛΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.: ΞΑΓΟΡΑΡΗ - ΧΕΡΕΤΗ - ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

William Hill Poker

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares