Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 21:05

Καταιγιστικός ΑΠΑΣ Νάξου, με ηγέτη τον Προδρόμου «γκρέμισε» την ΑΕ Πεντέλης

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πανηγύρισε σήμερα το μεσημέρι ο ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια'' καθώς επικράτησε δίκαια 74-59 της Πεντέλης.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα  ισορροπημένο ως το ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι "καλά διαβασμένοι" και να βρίσκουν το ρυθμό τους παρά το νωθρό ξεκίνημα.

Γρήγορα κάλυψαν τη διαφορά 5 πόντων (10 που έχτισε ο ΑΠΑΣ και πήραν κεφάλι στο σκορ (18-19) με τη λήξη του Α' Δεκαλέπτου με τρίποντο του Τσιτσιγιάννη. Ίδια εικόνα και στο Β' Δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο παρκέ και να αποκτούν διαφορά που έφτασε στους 9 πόντους (30-39 ). Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων που με τη λήξη του ημιχρόνου κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά πηγαίνοντας για την ανάπαυλα του ημιχρόνου σε απόλυτη ισορροπία (Σκορ ημιχρόνου 39-39)

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε άρδην καθώς ο ΑΠΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και η Πεντέλη έδειχνε απόλυτα εγκλωβισμένη , νευρική και χωρίς συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο της. Η άμυνα των γηπεδούχων δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν , χωρίς αποτέλεσμα , να απειλήσουν βιαστικά και άναρχα από την περιφέρεια κυρίως.

Οι γηπεδούχοι πήραν το μομέντουμ του αγώνα και με ηγέτη τον "Ναξιώτη" ,πια, Προδρόμου και άξιο συμπαραστάτη τον Κατσουλάκο, βομβάρδισαν κατά βούληση το καλάθι της Πεντέλης. Χαρακτηριστικό είναι το 16-0 σερί που έτρεξαν οι Ορεινοί της Νάξου και το 21-9 επιμέρους σκορ του Γ' Δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε , οι γηπεδούχοι συνέχισαν πιο συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο και δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους φτάνοντας στο τελικό 74-59.

Συμπερασματικά ο ΑΠΑΣ πέτυχε μια απολύτως δίκαιη νίκη καθώς είχε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο αγωνιστικό του πλάνο και μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά του διαστήματα, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό Β' Ημίχρονο.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο Α' Ημίχρονο όμως η εικόνα του Β' Ημιχρόνου θα πρέπει να ...ξεχαστεί γρήγορα.

Το Φύλλο Αγώνα

Δεκάλεπτα

18-19,39-39,60-48,74-59

ΑΠΑΣ (Τσαουσίδης): Πολίτης, Δόγκλης, Ψαρόπουλος 9(2), Προδρόμου 20 (2), Χάρος, Σαρρής 2, Αναγνωστόπουλος 12, Παπανικολάου, Μάκαρης, Κατσουλάκος 14(4), Μιλεντίγιεβιτς 17(2), Βουτυρόπουλος

ΑΕ Πεντέλη (Χαρτοματσίδης): Καρακατσάνης 9 (1), Νάσσης 5, Γιαννικός 10(2), Γραμματικός, Χρυσός 17(2), Μεσίνι, Καστανιώτης, Τσιτσιγιάννης 7(2), Ψαρόπουλος 11(1), Τουρτουρόπουλος, Γεροντογιάννης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares