Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:47

ΕΣΚ Κυκλάδων: Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου

Με τρία παιχνίδια συνεχίστηκαν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Παναγιώτα Χανιώτη”, όπου ο γηπεδούχος ΑΟ Μυκόνου υποδέχθηκε τον Περιστεριώνα για τον Α’ όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Τήνου, όπου επικράτησε με σκορ 36-49 και ζευγάρωσε τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα “σκαρφαλώνοντας” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” μπήκε με εκκωφαντικό τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία των παίδων. Οι “ορεινοί” επικράτησαν με σκορ 19-134 του τυπικά γηπεδούχου Πανναξιακού ΑΟΚ, που παρατάχθηκε στο ματς του κλειστού γυμναστηρίου “Δημήτριος Περιστεράκης” με μόλις επτά παίκτες και μικρότερους σε ηλικία αθλητές από τον αντίπαλό του.

Η αυλαία της αγωνιστικής έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου, όπου ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” φιλοξένησε την ΑΕ Σαντορίνης για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νάξου, που επικράτησε με σκορ 70-19. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Συγχαρητήρια και μόνο αξίζουν στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Μιχάλη Βερβαινιώτη και τον Άρη Αντιμισάρη για το έργο τους και στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares