Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 19:12

Λευτέρης Τσαουσίδης: Στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι

Ο τεχνικός του ΑΠΑΣ Κος Λευτέρης Τσαουσίδης μίλησε αποκλειστικά στο Sportcyclades για το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τη ΦΕΑ.

Απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το μεγάλο διπλό στην Κηφισιά την περασμένη αγωνιστική , χαρακτήρισε τη ΦΕΑ δυνατό αντίπαλο με ταλαντούχους παίκτες και σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια και διατύπωσε την άποψη ότι ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα κρίνει το νικητή στο παιχνίδι της Κυριακής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Μεγάλο διπλό την περασμένη αγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που έχει φάει τις εθνικές κατηγορίες με τα κουταλια , σε μια έδρα που ...δεν θα περάσουν πολλοί . Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα ;

Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι και τα παιδιά έδειξαν πολύ έτοιμα να ακολουθήσουν το πλάνο μένοντας σε πολύ μεγάλο ποσοστό συγκεντρωμένα στην τακτική, σε άμυνα και επίθεση.Τους αξίζουν συγχαρητήρια γι'αυτην την προσπάθεια.

-Επόμενος αντίπαλος η ΦΕΑ . Τι γνωρίζεις για την ομάδα; Ποια είναι τα δυνατά της σημεία ;

Η ΦΕΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα με ίδιο κορμό και προπονητή τα τελευταια χρόνια πράγμα που την κάνει πολύ επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο , ανεξαρτήτου έδρας.
Έχει ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ της και μπορεί και παίρνει αρκετή βοήθεια από τα παιδιά που φέρνει από τον πάγκο.Εχει καλό ρυθμό στο τρανσισιον με παίκτες που μπορούν να κουβαλήσουν την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι αλλά και να εκτελέσουν από το τρίποντο και είναι πολύ επικινδυνη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ.
Θέλει προσοχή ο τροπος που αμύνεται χρησιμοποιώντας ζώνη και παγίδες στο ποστ.

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το κυριακάτικο παιχνίδι ;

Το παιχνίδι θα κριθεί στον έλεγχο του ρυθμου και των ριμπάουντ καθώς και στην συγκέντρωση και την προσαρμογη στα αμυντικά "τρικ" του αντιπαλου.

-Αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας σε ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή;

Φυσικά και δεν αλλάζει ο στόχος της ομάδας με μια νίκη...ο στόχος είναι κάθε φορά η νίκη στο επόμενο παιχνίδι...σε μια προσπάθεια να πιάσουμε τα όρια μας ως νησιωτική-επαρχιακή ομάδα και να μετρήσουμε τα αποτελέσματα στο τέλος, ευελπιστώντας να βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνεται.

-Πες μας κοουτς τη γνώμη σου για τον όμιλο . Έχεις ξεχωρίσει φαβορί;

Η εικόνα που έχω μέχρι τώρα είναι ότι ο όμιλος είναι πολύ αμφίρροπος με ομάδες που μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν οπουδήποτε.
Υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει σε μπάτζετ και θα έχουν τον πρώτο λόγο όπως είναι το Ληξούρι και η Ελευσίνα και ομάδες που βάση ρόστερ θα είναι ιδιαίτερα αξιόμαχες και ανταγωνιστικές όπως ο Παπάγος, η ΦΕΑ κι ο Έσπερος...θέλω να πιστεύω ότι σε αυτές ανήκουμε κι εμείς. Ποτέ βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ομάδα έκπληξη, ειδικά φέτος που αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρξει μεταγραφική περίοδος τον Ιανουάριο..κάτι που μπορεί να αλλάξει κατά πολύ τις υπάρχουσες ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο της Νάξου για το παιχνίδι της Κυριακής

Το μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο του νησιού δεν μπορεί να είναι άλλο από το να τον διαβεβαιώσουμε οτι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάθε Κυριακή ώστε να τον κάνουμε χαρούμενο και περήφανο για την ομάδα του.
Πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές θα τα καταφέρνουμε να του δίνουμε χαρά...αλλά θέλουμε την στήριξη του και όταν δεν θα τα καταφέρνουμε...εκεί θεωρω πως πρέπει να σταθεί δύο φορές δίπλα στην ομαδα.
Την Κυριακή θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο έκτος παίκτης μας!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares