Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 19:20

Μαχητής ο Πανναξιακός , έχασε δύσκολα στην Ηλιούπολη αλλά άφησε θετική εντύπωση

Ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να πάρει και αυτή την εβδομάδα αναβολή στο προγραμματισμένο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο την Ηλιούπολη ώστε να κερδίσει λίγο περισσότερο χρόνο στη δύσκολη φετινή του προσπάθεια.

Έχοντας να αντιμετωπίσει τόσο την Ηλιούπολη όσο και την πίεση των στενών χρονικών ορίων , ο Πανναξιακός δεν πήγε στην Αθήνα διεκπεραιωτικά , να παίξει το παιχνίδι και να φύγει....

Έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και κατάφερε συνολικά να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα είναι δυσκολοκατάβλητο για κάθε αντίπαλο.

Στο σημερινό παιχνίδι οι Ναξιώτες ηττήθηκαν με σκορ 84-79 από τους γηπεδούχους που έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους από την περιφέρεια σκοράροντας 15!!! τρίποντα.

Στο Α' Δεκάλεπτο οι γηεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους από την περιφέρεια πετυχαίνοντας 22 πόντους , με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο παιχνίδι με τη διαφορά στους 6 πόντους (σκορ δεκαλέπτου 22-16).

Στο Β' Δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πυροβολούν ασταμάτητα από την περιφέρεια και να δικαιωνονται ανεβάζοντας τη διαφορά στους 9 με τη λήξη του ημιχρόνου. (46-37).

Στο Γ' Δεκάλεπτο ο Πανναξιακός αντέδρασε και κατάφερε , παρά την ευστοχία των γηπεδούχων να μειώσει στους 4 πόντους (55-51) , όμως οι γηπεδούχοι με ένα επί μέρους 13-5, έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 12 (68-56).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενουμένων , οι γηπεδούχοι είχαν τις λύσεις και κατάφεραν τελικά να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 84-79.

Παρά την ήττα , ο Ναξιώτικος Σύλλογος έδειξε πολύ καλά σημάδια και είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Φύλλο αγώνα

Δεκάλεπτα: 22-16,46-39,68-56,84-79

Ηλιούπολη (Βλούτος): Σπανός 15(5), Σέττος 21(4), Ζανιδάκης 13(1), Παναγόπουλος 7(1), Κοκωτσάκης, Ευαγγέλου 7(1), Μαντάς 1, Κουνούπης 2, Πρόγκας 15(3)

Πανναξιακός (Βάβουλας-Ονάσογλου): Μαγγιώρος, Καραγιάννης 2, Ρούζιος 9(3), Σεϊντίνι, Μάκαρης 16(1), Καραγκιολίδης 7(1), Δημάκος 15(3), Σίμοβιτς 28(1), Μυλωνάς 2

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ

ΜΕ ΨΥΧΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ηλιούπολη η ομάδας μας στον πρώτο φετινό της παιχνίδι που σηματοδοτεί και την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες.
Εκτός από την ικανή και αξιόλογη ομάδα της Ηλιούπολης, αντίπαλος μας ήταν και ο πιεστικός χρόνος που δεν μας έχει επιτρέψει να προετοιμαστούμε όπως θα έπρεπε.
Ωστόσο, τα σημάδια από την εμφάνιση της ομάδας μας ήταν άκρως ενθαρρυντικά και βάζει παρακαταθήκη για μία πολύ καλύτερη συνέχεια.
Κρατάμε την ψυχή και το πάθος που επέδειξαν οι αθλητές μας και τους συγχαίρουμε για την παρουσία τους.
Συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλο το τιμ της Ανδρικής μας ομάδας.
Ευχαριστούμε τους Ναξιώτες που μας στήριξαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας γιατί χάρη σε αυτούς ήμασταν σήμερα στο γήπεδο της Αθήνας.
Τέλος, ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό μετακίνησης την Blue Star Ferries που μας ταξίδεψε άνετα και με ασφάλεια.
Ραντεβού το επόμενο σαββατοκύριακο στη Νάξο για τα αποκαλυπτήρια του Πανναξιακού μας μπροστά στο κοινό του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares