Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 00:44

Κώστας Ρουμελιώτης: Ο δρόμος μας είναι ανηφορικός και όχι ...βόλτα στο πάρκο!

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο προπονητής του ΑΠΑΣ Νάξου, Κώστας Ρουμελιώτης.

Ο τεχνικός του Ναξιώτικου Συλλόγου μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει στην , έως τώρα, παραμονή του στο νησί της Νάξου, για τις πρώτες αγωνιστικές της ομάδας του στο φετινό μαραθώνιο αλλά και για τους στόχους που έχουν οριοθετηθεί.

Ακόμα , μίλησε και για την επικείμενη Κυκλαδίτικη μονομαχία μεταξύ του ΑΠΑΣ και του ΑΟ Μυκόνου ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον έτερο Ναξιώτικο εκπρόσωπο στις Εθνικές Κατηγορίες , τον Πανναξιακό

6fe1c589e796bff64c81da223cb0c48f L

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουτς Ρουμελιώτη:

Για την επικείμενη Κυκλαδίτικη μονομαχία με τον ΑΟ Μυκόνου (για πρώτη φορά αναμετρόνται στα πλαίσια της Β' Εθνικής Κατηγορίας)

Επιτέλους έχουμε μπροστά μας μια " εύκολη εβδομάδα " και το παιχνίδι με την Μύκονο, που μαζί με τον Μίλωνα, εκτός από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας, είναι ουσιαστικά ομάδες που θα πρωταγωνιστούσαν και στην Α2 κατηγορία! Για εμάς όσο και να το ξεχνάμε είναι μόλις το όγδοο παιχνίδι από την αρχή της προετοιμασίας!!

Για το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος και την εικόνα του ΑΠΑΣ

Έχουμε παίξει 4 φιλικά, ένα παιχνίδι κυπέλλου και 3 παιχνίδια πρωταθλήματος, οι ομάδες των Αθηνών έχουν στα πόδια τους 10 φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καταλαβαίνετε την διαφορά. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, ολοκληρώνοντας την πιο δύσκολη προετοιμασία της καριέρας μου λόγω των αντικειμενικών συνθηκών. Πρέπει όμως να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας σε όλο τον οργανισμό της ομάδας και να κατανοήσουμε την πραγματικότητα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και αντιμετωπίζουμε ομάδες που οι περισσότερες από αυτές παίζουν χρόνια στις εθνικές κατηγορίες , έχοντας την ανάλογη εμπειρία. Είμαστε επίσης καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες και προπονητή. Χρειάζεται υπομονή έλεγχος συναισθημάτων , ούτε καταστροφή στην ήττα,ούτε θρίαμβος στη νίκη, εμπιστοσύνη στο πλάνο μας και στη δουλειά που γίνεται.

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς

Διακρίνω μια ανυπομονησία, από το πρώτο επίσημο φιλικό που ήταν το παιχνίδι κυπέλλου, το τρίτο μόλις παιχνίδι της ομάδας ,είχαν προηγηθεί μόνο 2 φιλικά, μια κριτική , μια προσμονή χωρίς κατανόηση της πραγματικότητας και των συνθηκών. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά ποιοι είμαστε σαν οργανισμός, ποια είναι η μπασκετική μας κουλτούρα και τι θέλουμε να πετύχουμε. Πιστεύω ότι για την ανδρική ομάδα ο στόχος είναι η καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες, στόχος δύσκολος που θα επιτευχθεί με ιδρώτα και αίμα με χαρές και λύπες, με νίκες και ήττες. Είναι ανήφορος όχι βόλτα στο πάρκο! Χρειάζεται υπομονή και στήριξη και όχι από τον πρώτο αγώνα, μετά από 4 μόλις φιλικά, κριτική και αναστάτωση. Δεν αναφέρομαι στη διοίκηση, αναφέρομαι στη γενικότερη αίσθηση που αποκομίζω απο την παραμονή μου στο νησί. Εύχομαι όλοι οι Ναξιώτες να επιθυμούν την δικαίωση της τεράστιας προσπάθειας του οργανισμού του Ά.Π.Α.Σ για την εδραίωση της ομάδας σε ένα πραγματικά υψηλό μπασκετικό επίπεδο. Η σκληρή δουλειά των παικτών καθημερινά με ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο , αξίζουν την στήριξη όλων.. Δεν γίνεται απο την πρώτη αγωνιστική με ελάχιστα φιλικά να φέρνουμε την καταστροφή.

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις

Υπομονή , ενότητα και πίστη στη δουλειά πρέπει να μας χαρακτηρίζουν. Προσπαθούμε κάτι δύσκολο να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα , τα επίπεδα , να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας, να καθιερωθούμε στο μπασκετικό χάρτη της χώρας όχι σαν κομήτης αλλά σαν υπολογίσημη δύναμη. Η διοίκηση καταβάλλει υπέρογκες προσπάθειες , πιστεύω ότι αξίζει την στήριξη όλων των Ναξιωτών. Είμαι αισιόδοξος αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας και είμαστε ενωμένοι στις ήττες και στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν. Κλείνοντας να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Πανναξιακό και στη δύσκολη προσπάθεια του , στη Γ Εθνική.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares