Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 12:57

Στα έμπιστα χέρια του Βαγγέλη Κάρλοβιτς οι αθλητές του ΑπΑΣ Νάξου τα Φανάρια

Σε μία σημαντική προσθήκη στο επιτελείο του προχώρησε ο ΑΠΑΣ Νάξου που συμφώνησε και ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον διακεκριμένο φυσικοθεραπευτή, κύριο Βαγγέλη Κάρλοβιτς.

Με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, ο Βαγγέλης Κάρλοβιτς αναμένεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο δίνοντας πολύτιμες λύσεις στο τεχνικό επιτελείο που χρειάζεται όλους τους αθλητές ετοιμοπόλεμους».

Η ανακοίνωση:

Ένα βήμα ακόμα προς τον επαγγελματισμό!

Το Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον φυσικοθεραπευτή, κύριο Βαγγέλη Κάρλοβιτς, ο οποίος θα αναλάβει την επι τόπου θεραπεία των αθλητών μας στις προπονήσεις και στους αγώνες!

Ο κ. Κάρλοβιτς είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής Ανωτέρας Σχολής Φυσικοθεραπείας (Α.ΤΕΙ. Αθήνας), με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, την πελματογραφία και την κατασκευή ειδικών πελμάτων. Είναι διαπιστευμένο μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αθήνας, ενώ στο παρελθόν διατηρούσε ιδιόκτητο φυσικοθεραπευτήριο στην Νέα Σμύρνη Αθηνών για 32 συναπτά έτη.

Η συμβολή του και η εμπειρία του στον αθλητισμό είναι επίσης μεγάλη, καθώς έχει επιτελέσει φυσικοθεραπευτής στην ομάδα «Αγερσανί Α.Ο.» (Γ’ Εθνική ποδοςφαίρου) για 3 έτη και στην ομάδα «Πανναξιακός Α.Ο.» για 8 έτη.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος ορθοπεδικών ειδών «ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ» από το 2007 έως και σήμερα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Παπαβασιλείου 15 στη Χώρα της Νάξου, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον τομέα της κατ’ οίκον φυσικοθεραπείας.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή του στην προσπάθειά μας!

Με τιμή το Δ.Σ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares