Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 18:06

Στάζουν μέλι για τη φιλοξενία του Πανναξιακού οι άνθρωποι της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου

Η νίκη στη Νάξο για την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ανήκει στο παρελθόν, όμως η ταλαιπωρία της ομάδα της Κρήτης συνεχίζεται, καθώς η επερχόμενη κακοκαιρία την αναγκάζει να αλλάξει τα πλάνα της.

Αναχωρώντας από τη Νάξο, οι ''Αρκαλοχωρίτες'' είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την φιλοξενία του Πανναξιακού και του προέδρου του, Βασίλη Φλεριανού.

«Οι άνθρωποι της Νάξου προάγουν τον αθλητισμού, εντός και εκτός γηπέδου» αναφέρει μεταξύ άλλον η ανακοίνωση.

Αναλυτικά: 

Δίχως… τέλος μοιάζει να έχει η ταλαιπωρία της ομάδας μας στο ταξίδι της. Η Αναγέννηση πέταξε από Κρήτη για Αθήνα και έπειτα προς Νάξο, αγωνίστηκε με τον Πανναξιακο όπου και πήρε μια δύσκολη νίκη (62-69).

Από εκεί το πρόγραμμα έγραφε «αεροπορικός για Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς την Κυριακή αγωνίζεται απέναντι στο Χαλάνδρι. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που αναμένονται όμως έβαλαν.. φρένο στο συγκεκριμένο σχέδιο, εγκλωβίζοντας την Αναγέννηση στο νησί των Κυκλάδων.

Η λύση βρέθηκε… στις ακτοπλοϊκές γραμμές με το σύνολο να αναχωρεί σήμερα (10/12) ώστε το βράδυ να βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Φλεριανό και σύσσωμο το ΔΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ., για τη βοήθεια που της πρόσφερε σε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Ο αθλητισμός δίδαξε την ιδέα του «ευ αγωνίζεστε» και οι άνθρωποι της Νάξου το προάγουν εντός και εκτός γηπέδου!

Ευχαριστούμε θερμά ?? για όλη την βοήθεια και τη στήριξη που μας προσφέρατε. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε κατά τη διαμονή σας στην «μεγαλόνησο».

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ. Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Μπαμπη Μαρκάκη για την άμεση κινητοποίηση, αλλά και όλη την στήριξη που προσφέρει στις ομάδες των εθνικών κατηγοριών και όχι μόνο της Κρήτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares