Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 17:34

“Επαναπατρισμός” Θοδωρή Καζακίδη, επιστροφή στον Μαρπησσαϊκό που ξεκίνησε την καριέρα του

Δεκαεννέα ημέρες από την αποκάλυψη του “SportCyclades” για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΟ Πάρου και 17 ημέρες από το επίσημο διαζύγιο των δύο πλευρών με ανακοίνωσητου “κυανόλευκου” συλλόγου, ο Θοδωρής Καζακίδης βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας… Κι όχι πολύ μακριά, αλλά στα… απέναντι αποδυτήρια!!!

kazakidis piperoglou logo

Ο Παριανός νεαρός τεχνικός επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στον πάγκο των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του Μαρπησσαϊκού με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για μία νέα αρχή. Σε ηλικία 12 ετών ο Καζακίδης στις ακαδημίες της ομάδας της Μάρπησσας έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με τον Βαγγέλη Μουρογιάννη να αποτελεί τον “μπασκετικό πατέρα” του, αφού ο Θεσσαλός τεχνικός ήταν εκείνος που τον έκανε αρχικά να αγαπήσει το άθλημα και στη συνέχεια την προπονητική.

Έμεινε στην ομάδα μέχρι 20 ετών όπου έφυγε για σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Κομοτηνή και επέστρεψε ξανά όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Μετά έκανε το μεγάλο βήμα προς τον ΑΟ Πάρου, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Καζακίδης ενίσχυσε το ανδρικό τμήμα του Μαρπησσαϊκού ως παίκτης, αφού ο ΑΟΠ είχε πάρει την απόφαση να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η επιστροφή – πρόσληψη του Καζακίδη στον ΑΜΕΣ δείχνει με περίτρανο τρόπο πως οι διοικούντες τον σύλλογο της Πάρου με πρωτεργάτη τον πρόεδρο, τον Κώστα Πιπέρογλου κάνουν φιλότιμες προσπάθειες ώστε η ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει τις επόμενες χρονιές στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ με στόχο όχι μόνο την κατάκτηση τίτλων, αλλά και την ανάδειξη νεαρών ταλέντων.


kazakidis piperoglou

Εξού και η συνεργασία με τον Πλοηγό Αντιπάρου πριν από λίγες ημέρες ώστε τα δύο σωματεία να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συνεργασίας με στόχο την άνοδο του μπάσκετ στον νομό των Κυκλάδων.

Ο Καζακίδης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του “SportCyclades” θα αναλάβει το εφηβικό, το παιδικό και μικρότερα τμήματα των ακαδημιών του Μαρπησσαϊκού, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και το ανδρικό αν κι εφόσον βρεθούν παίκτες που μπορούν να στελεχώσουν το τμήμα. Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Μουρογιάννης θα βρίσκεται στον πάγκο των γυναικών, των κορασίδων και των υπόλοιπων τμημάτων του κυκλαδίτικου σωματείου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares