Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 17:18

Ο Αντώνης Φώτσης στον δρόμο του Πανναξιακού ΑΟΚ στη National League 2

Έναν αντίπαλο με όνομα… βαρύ σαν ιστορία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ θα βρει τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Πανναξιακός στον 2ο όμιλο της National League 2. Στα 42 (1/4/1981) του χρόνια ο Αντώνης Φώτσης αποφάσισε να συνεχίσει για έβδομη διαδοχική χρονιά στην ομάδα της καρδιάς του, εκεί που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1996, στον Ηλυσιακό.

Το σωματείο των Ιλισίων είναι επίσης στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2000, 2009, 2011), δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδος, έξι φορές κυπελλούχος Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής Ευρώπης με την επίσημη αγαπημένη στο Ευρωμπάσκετ το 2005, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον σύλλογο του νησιού της Αριάδνης. Τη σεζόν που τελείωσε, ο “Batman” των ελληνικών γηπέδων αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής μέτρησε 150 πόντους στην κανονική διάρκεια.

thumbnail fotsis (1)

Η ανακοίνωση του συλλόγου: ''Για να μπορέσεις να σκαρφαλώσεις στο κακοτράχαλο και ψηλό βουνό της γ εθνικής (ιδιαίτερα δύσκολος όμιλος) με το βάρος του Ηλυσιακού στην πλάτη θα ήταν ευχής έργο να έχεις 2 στιβαρά χέρια να σε τραβήξουν!! Δεν θα υπήρχαν καλύτερα από αυτά του Αντώνη Φώτση''. Ακόμα και τώρα το δικό μας παιδί θα είναι εδώ μαζί μας ψυχή τε και σώματι για το όνειρο! Σ ‘ευχαριστώ φίλε Αντώνη εγώ και όλη η γειτονιά... Έπεται και συνέχεια αδέρφια''!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares