Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 19:43

“Καυτός” Αύγουστος προμηνύεται για τον Μιχάλη Πολυτάρχου…

Ένα από τα πιο… hot ονόματα του μεταγραφικού παζαριού στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ και το φετινό παραμένει ο Μιχάλης Πολυτάρχου!

Ο Ναξιώτης γκαρντ, μπορεί να βρίσκεται στην γενέτειρά του, το πανέμορφο νησί της Αριάδνης ώστε να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να γεμίσει τις μπαταρίες του, ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες που… σφάζονται στα πόδια του προκειμένου να τον κάνουν δικό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

mixalis polytarxou 2

Μία εξ αυτών που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του, είναι ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες με τους διοικούντες τον σύλλογο να θέτουν επί τάπητος την προσφορά τους ώστε να προσελκύσουν τον πρώην άσο του Περιστερίου, της ΑΕΚ και του Ηρακλή και να φορέσει τη νέα σεζόν την “κυανέρυθρη” φανέλα και να επιστρέψει μετά από χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του ως καλαθοσφαιριστής!

Μπορεί ΑΠΑΣ και Πολυτάρχου να μην κατέληξαν σε συμφωνία, ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ τίποτα δεν αποκλείεται όσο πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού… Όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που τόσο ομάδες από την Αθήνα, όσο κι από την επαρχεία έχουν στο στόχαστρο τον έμπειρο γκαρντ.

mixalis polytarxou 3

Ανάμεσά σε αυτές, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Νεανική Εστία Μεγαρίδας, την ομάδα που τελείωσε την περυσινή σεζόν ο Πολυτάρχου. Οι Μεγαρίτες έχουν κάνει την δική τους πρόταση και είναι στο περίμενε… Σε ό,τι αφορά την επαρχία, η ομάδα που φλερτάρει με τον “Τσίου” είναι ο νεοφώτιστος στην Elite League, ο Έσπερος Λαμίας που την αγωνίστηκε πέρυσι ο Γιάννης Προδρόμου και φιλοδοξεί φέτος να κάνει μία αξιέπαινη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα οριστικά και να μάθουμε που θα συνεχίσει την πλούσια καριέρα του ο Μιχάλης Πολυτάρχου μετά τον Ίκαρο Καλλιθέας, την ΑΕΚ, το Περιστέρι, τον Ηρακλή, τον Διαγόρα Δρυοπιδέων-Αιγάλεω, το Ψυχικό, τον Τρίτωνα και τη ΝΕΜ.

mixalis polytarxou 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares