Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 21:00

Συνάντηση Βρούτση - Φλεριανού στο Υπουργείο Αθλητισμού

Τον Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ, Βασίλης Φλεριανός.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και ολοκληρώθηκε με το δώρο του Βασίλη Φλεριανού προς τον Γιάννη Βρούτση, που ήταν η φανέλα της ομάδα του 2015, όταν είχε τότε γίνει η πρώτη ομάδα της Νάξου που είχε κερδίσει την άνοδο της στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Οι σχέσεις τον δύο ανδρών έχουν γίνει πιο στενές το τελευταίο διάστημα, μετά την πρόταση του Υπουργού και την ανάληψη της θέσης του αντιπροέδρου του ΟΑΚΑ, από τον πρόεδρο του Πανναξιακού.

Τα θέματα της συζήτησης επικεντρώθηκαν στις γενναίες μεταρρυθμίσεις που επιχειρεί ο Γιάννης Βρούτσης, ενώ ο πρόεδρος του Πανναξιακού του έθεσε τα γνωστά προβλήματα της νησιωτικότητας. 

Η σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού, αναφέρει: 

Σήμερα ο Πρόεδρος του σωματείου μας κ. Φλεριανός Βασίλης συναντήθηκε με το συντοπίτη μας Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση Ιωάννη, στο γραφείο του στο Υπουργείο.

Θέμα συζήτησης ήταν οι νέες τολμηρές μεταρρυθμίσεις που φέρνει στον χώρο του αθλητισμού ο κ. Βρούτσης, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιώτικα σωματεία μας.

Ο Πανναξιακος θα καταθέσει τις προτάσεις του συμμετέχοντας στην ανοιχτή συζήτηση για την αναδιάρθρωση του αθλητικού νόμου.

Τέλος ο Πρόεδρος του συλλόγου μας χάρισε στον Υπουργό μια ιστορική φανέλα, αυτή του τελικού της σεζόν 2015 όπου ο Πανναξιακος έγινε η πρώτη Ναξιώτικη ομάδα που ανέβηκε σε εθνική κατηγορία!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares