Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 20:12

Ο Πανναξιακός νίκησε την Ελευσίνα αλλά οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη [vid-pics]

Απίστευτα πράγματα σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, με τον Πανναξιακό να καταβάλει την αντίσταση της φιλόδοξης και δυνατής Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας στην κανονική διάρκεια του αγώνα με σκορ 79-78 αλλά με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη καθώς σε μια «παλικαρίσια» απόφαση των διαιτητών, που ανατρέπει τους κανονισμούς , τα χρονόμετρα και ότι συνεπάγεται ένας κανονικός αγώνας μπάσκετ, επέτρεψαν στον Πολιτόπουλο να "ολοκληρώσει τη φάση" , αν και εκπρόθεσμος και να διαμορφώσει το τελικό 79-80.

Η αλήθεια είναι ότι το καλάθι του ταλαντούχου Πολιτόπουλου ήταν και δύσκολο και εντυπωσιακό αλλά θα μπορούσε να μετρήσει ΜΟΝΟ σε ένα παιχνίδι streetball και όχι σε κανονικό αγώνα Πρωταθλήματος.

Ίσως αυτή η προσπάθεια συγκίνησε τόσο πολύ το διαιτητικό τρίο που αποφάσισε να μετρήσει το .... φανερά εκπρόθεσμο καλάθι του παίχτη της Ακαδημίας Ελευσίνας αλλά δυστυχώς το παιχνίδι που κλήθηκαν να σφυρίξουν ήταν ένας κανονικός αγώνας Πρωταθλήματος, με κανονισμούς , χρονόμετρα κλπ και όχι παιχνίδι ...γειτονιάς!!!! 

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα φυσικά....

Τί κι αν οι άνθρωποι της γραμματείας επισήμαναν στο διαιτητικό τρίο ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο, τί κι αν το βίντεο υπήρχε στη διάθεσή τους , οι άρχοντες του αγώνα δε μεταπείστηκαν.... Προέτρεψαν τους ανθρώπους του Πανναξιακού να κάνουν ένσταση...αυτό ακριβώς τίποτε άλλο!!!!

Με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο η Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας έφυγε με το διπλό από τη Νάξο, προς το παρόν φυσικά γιατί το λόγο θα έχουν πια τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ.

Μάλιστα , στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Κος Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Νάξο (υπήρξε αθλητής στην ομάδα) και παρακολούθησε το παιχνίδι με το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Κο Δημήτρη Λιανό , πανηγυρίζοντας την ''προσωρινή'' νίκη της ομάδας της Ελευσίνας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανναξιακός ήταν πολύ καλύτερος και επικράτησε δίκαια της Ελευσίνας. Έλεγχε το ρυθμό του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα προηγήθηκε 71-60 περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη και κανονικά θα έπαιρνε τη νίκη .....αλλά.....

Αφήνουμε τελευταίο το κομμάτι της διαιτησίας .....

Τα είπαμε λίγο στην αρχή αλλά πραγματικά οι διαιτητές του σημερινού αγώνα δεν είχαν καθόλου καλή μέρα... Για να μην πονηρευτώ και γράψω  ότι είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και μάλλον ήξεραν το νικητή ..πριν την έναρξη..

Προκαλώ τον οποιονδήποτε να δει το βίντεο του αγώνα .....κι αυτό γιατί είναι πολλές φάσεις και όχι μια. 

Off ball φάουλ μονόπλευρα, απίστευτες αποφάσεις αντιαθλητικών φάουλ, μοναδικές εφευρέσεις σε επαφές σε νεκρό παιχνίδι   και φυσικά κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο Guiness με τη γενναία τους απόφαση να ...."σπάσουν τα ρολόγια" όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα καταμετρωντας ένα εκπρόθεσμο καλάθι.

Δε θέλω να πιστεύω στο δόλο αλλά τέτοιες διαιτησίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Είναι όμως κρίμα και άδικο να καταστρέφουν άνθρωποι άσχετοι και επικίνδυνοι τις προσπάθειες ενός νησιού. 

Ξέρετε κύριοι διαιτητές η Νάξος έχει δυο ομάδες σε Εθνικές Κατηγορίες. 

ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ από ένα νησί!! 

Ξέρετε γιατί; 

Γιατί πίσω από αυτές τις ομάδες υπάρχουν άνθρωποι... άνθρωποι κανονικοί που ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ από την πολιτεία διαθέτουν άπειρο χρόνο που δεν τους περισσεύει και πληρώνουν από την τσέπη τους για ένα μόνο λόγο...

Για να μπορούν τα παιδιά του νησιού , τα παιδιά μας να έχουν τις παραστάσεις και να γίνουν κι εκείνα αθλητές, να βρουν διέξοδο στον Αθλητισμό.

Για αυτό ΜΟΝΟ.

Δεν έχουν ανάγκη να κάνουν τους Προέδρους, δεν θέλουν δημόσιες σχέσεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ!!!

Μη μας κλέβετε τα όνειρα...θέλουμε ίση μεταχείριση τίποτε άλλο....

Το φύλλο αγώνα δεν το γράφω γιατί ο αγώνας θα ξαναγίνει  σε ημερομηνία που θα ορίσουν τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ στα οποία όλοι στο νησί έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη!!

Σήμερα επίσης, ΔΕΝ μπορέσαμε ,και στενοχωριέμαι διπλά, να αφιερώσουμε τη νίκη μας στο φίλο μου, το Στέφανο το Μαστρογιαννόπουλο που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Στέφανε, μη στενοχωριέσαι φίλε...θα νικήσουμε!!!!

 Δείτε τα  τελευταία 30 δευτερόλεπτα και το εκπρόθεσμο καλάθι της Ελευσίνας

 Φωτογραφίες:

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares