Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 18:40

Σπύρος Μάκαρης: « Περιμένουμε το παιχνίδι πως και πως» !

MAKARIS

Το πρώτο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν θα δώσει όπως είναι ήδη γνωστό η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν κόντρα στον Πανιώνιο Σαντορίνης αύριο 08/09/12 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου Δημήτρης Περιστεράκης.

NAXOS sima vofanonΠρόκειται για δυο από τις ποιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και το παιχνίδι στο παρκέ αναμένεται πολύ δυνατό μεταξύ των δυο αντιπάλων όπου έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη στο ξεκίνημα τους. Παρ όλα αυτά με μεγάλη επιφύλαξη θα λέγαμε πως ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν έχει διπλό κίνητρο καθώς θα αγωνιστεί μπροστά στα μάτια των φιλάθλων του και επιθυμεί διακαώς να τους δικαιώσει για τη στήριξη που τους παρέχεται.

Σχετικά με τον αγώνα μίλησε στο sportcyclades ο αθλητής της ομάδας του Πανναξιακού Α.Ο.Ν μπάσκετ Σπύρος Μάκαρης. Ο νεαρός φόργουορντ σχολίασε: NAXOS Katsonis 200x100
« Περιμένουμε πως και πως το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Ο Πανιώνιος είναι ενισχυμένος φέτος και αυτό μας το έδειξε μετά τη νίκη του επί του ΑΠΑΣ στην Σαντορίνη. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει καθόλου εμάς ίσα ίσα πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και θεωρώ πως αν είμαστε σοβαροί και σε καλή ψυχολογία δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Σαν Πανναξιακός έχουμε κάνει πολύ καλές και δυνατές προπονήσεις. Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα όλοι μας το κλίμα είναι εξαιρετικό και πραγματικά θέλουμε είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Της Νάνση Χερουβείμ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares