Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 11:22

Ο... Σουπερλιγκάτος Στέφανος Κουμπαράκης στον τελικό της 12ης Μαϊου

Σουπεριλγκάτο διαιτητή με παραστάσεις από σπουδαία ματς της πρώτης κατηγορίας φέρνει η ΕΠΣ Κυκλάδων να διευθύνει τον μεγάλο τελικό της 12ης Μαϊου για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Συριανός στην καταγωγή Στέφανος Κουμπαράκης θα είναι ο άρχων του τελικού στο ματς Ανω Μερά-Πανναξιακός.

Φυσικά αυτό συνέβη στα πλαίσια της καλής σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, κ. Γαβριηλίδη με τον αντίστοιχο της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Φρέρη.

gavriilidis-kypello-610x380_7d1a7.jpg

Να σημειωθεί ότι διατυπώθηκε χθες το αίτημα το οποίο το ενέκρινε η ΕΠΣ Θράκης ομόφωνα και αυτό που απομένει είναι και -τυπικά- η έγκριση της Επιτροπής Διαιτησίας. 

Ο ρέφερι που ζει στον Έβρο αποδέχτηκε την πρόταση και αφού οι δυο Ενώσεις συμφώνησαν τυπικά, ο Κουμπαράκης θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα σηκώσει το βάρος της ισότητας ενός σπουδαίου αγώνα.

Το sportcyclades.gr σας είχε ενημερώσει για το συγκεκριμένο γεγονός και πλέον μένει ο επίσημος ορισμός του διαιτητή. 

Παράλληλα το ματς θα έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω της μεγάλης προσέλευσης, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί με 6 διαιτητές κάτι που σημαίνει οτι θα γίνει ένα ματς στα πλαίσια ευρωπαϊκού παιχνιδιού (πλαϊνοί διαιτητές). 

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares