Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 14:51

Πειθαρχικό: βαριές ποινές σε σωματεία.

pei8arxiki-epitropi-eps-kykladwn

Σας κοινοποιούμε το υπ’ αριθμό 1/2-02-2012 Πρακτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης μας, προς ενημέρωση σας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 03

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

William Hill Sports
  ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑ: ΤΕΡΜΑΤΑ 3-0 άνευ αγώνα Η ομάδα του ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ  παρουσιάστηκε από το παιχνίδι και ο αγώνας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ και του επιβάλλεται αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το τρέχον Πρωτάθλημα, αφαίρεση δύο (2) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή 500€. Το χρηματικό πρόστιμο πρέπει να πληρωθεί εντος τριάντα (30) ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 4ε του ΠΚ.


ΑΕ ΣΤΕΝΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ: ΤΕΡΜΑΤΑ 3-0 άνευ αγώνα Η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ   αδικαιολόγητα δεν κατήλθε ν’ αγωνιστεί και ο αγώνας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ και του επιβάλλεται αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το τρέχον Πρωτάθλημα, αφαίρεση δύο (2) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή 500€ την καταβολή 100€ στην γηπεδούχο ομάδα και χρεώνεται τα έξοδα διαιτησίας. Το χρηματικό πρόστιμο πρέπει να πληρωθεί εντος τριάντα (30) ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 4ε του ΠΚ.


ΝΕΩΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: Ο αγώνας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ. Από τον Αστέρα Μαρμάρων αφαιρούνται δύο (2) βαθμοί από το τρέχων πρωτάθλημα και δύο (2) βαθμοί από το επόμενο. Επίσης του επιβάλλεται χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 21 παρ. 2α του ΚΑΠ). Επειδή είναι ο τρίτος αγώνας κατά την φετινή περίοδο που δεν κατήλθε ν’ αγωνιστεί αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.


ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ: Χρηματική ποινή 50,00€ γιατί στον αγώνα με τον ΑΣ ΙΟΥ δεν υπήρχε γιατρός αγώνα (άρθρο 18 πρ. Β κατηγορίας).

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares