Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 15:07

ΕΠΣ Κυκλάδων: Συγχαρητήρια στους φιναλίστ, ευχαριστούμε τους συντελεστές

Ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τους φιναλίστ των final-4 Κ-12 και Κ-14 και ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στη διεξαγωγή των αγώνων εξέδωσε η ΕΠΑΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL» & Κ-14 «MOLTEN» περιόδου 2019-2020 στην Πάρο την Κυριακή 20-09-2020,  συγχαίρουμε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στις ανωτέρω Κατηγορίες.

           Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τους 4 φιναλίστ (ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ  ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ & ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ) που φιλοξενήθηκαν σ’ ένα 5Ο νησί, για την άψογη εμφάνιση τους και τήρηση όλων των Κανόνων Ασφαλείας (Covid 19) και του fairplay.

           Με την ευκαιρία ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πάρου, την Επιτροπή Γηπέδων Πάρου και τον Πρόεδρο της κ. Μαλαματένιο Μανώλη καθώς και το Γραφείo Αθλητισμού του Δήμου Πάρου για την άριστη φιλοξενία.

            Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Τσαντάνη Κων/νο και Παντελαίο Γεώργιο για την τεράστια βοήθεια τους κατά την διεξαγωγή των τελικών.

            Ευελπιστούμε σύντομα και στην ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Υποδομής Κ-16 «BIOCLEAN» περιόδου 2019-2020, με την ίδια επιτυχία.

 

                                              ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

                                                       Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                         Φρέρης Ειρηναίος                     Παρούσης Γεώργιος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares