Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 21:58

Εύκολη πρόκριση με χειροκρότημα [pics]

Άρεσε στα αποκαλυπτήρια του ο Πανναξιακός που επικράτησε 7-0 του κατά μία κατηγορία «μικρότερου» ΠΑΣ Νάξου και πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

NAXOS TSELIGKAS NEWΗ ομάδα του Γιώργου Προμπονά έδειξε πολύ καλά στοιχεία με πλάνο και ηρεμία στο παιχνίδι της, με τους νεοαποκτηθέντες Σκούπρα, Πολυκρέτη, Ιασωνίδη και τον Ιωαννίδη που πέτυχε στα τρικ να αφήνουν παρακαταθήκη για μία δυνατή χρονιά για την ομάδα της Νάξου.

Μάλιστα δν ήταν λίγες οι στιγμές που οι παίκτες του Πανναξιακού κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας μετά από τις περίτεχνες ενέργειες τους.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Νάξου μετρούσε αρκετές απουσίες και βασίστηκε κυρίως σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς ο Πανναξιακός «φούλαρε» τις μηχανές του από νωρίς, με τους Πολυκρέτη στο 1ο λεπτό, Βιλαντώνη στο 10’, Σκούπρα στο 25’ και Ιωαννίδη στα 26’, 42΄και 43’ να διαμορφώνουν το 6-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Η επανάληψη απέκτησε εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Πολυκρέτη στο 65’ απλά να επισφραγίζει τη νίκη του Πανναξιακού, όταν μετά από μπαλιά διαβήτη του Σκούπρα σημείωσε το τελικό 7-0.NAXOS MASTROGIANOPOULOS ASFALIES

Ο Πανναξιακός πέρασε στην επόμενη φάση, όπου βάσει κλήρωσης θα περάσει χωρίς παιχνίδι στην 3η φάση.

Ο κ. Νεοκοσμίδης και οι βοηθοί του Μουτάφης και Ψάρρα είχαν εύκολο έργο και ήταν αλάνθαστοι.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς):  Τσουκαλάς, Μπίνχι, Κουφόπουλος, Πολυκρέτης Κ., Ιασωνίδης, Σέμε (46’ Λίκα ), Βιλαντώνης, Βαθρακοκοίλης (46’ Ανεβλαβής), Ιωαννίδης (72΄Ανεβλαβής Π.), Σκούπρα, Πολυκρέτης Μ.

Στο πάγκο ήταν οι: Καπίρης, Περιστεράκης, Χαμηλοθώρης και Παπανικολάου.

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής):  Καρανίκας, Ματάκιας (46’ Πετράς), Μελανίτης, Κρητικός, Πιτταράς, Μανιός, Ζάκο, Καρούσης, Κουφόπουλος, Βερύκκοκος, Πετρόπουλος (75’ Κακλαμάνος).

Στο πάγκο ήταν οι: Καπαρέλης, Μανδηλαράς.

NAXOS PASOULAS

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares