Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 00:13

Πρόκριση στο «ρελαντί» για τη Θύελλα

Αποκαλυπτήρια σήμερα με άνετη πρόκριση κόντρα στον Καρτεράδο για την Θύελλα Καμαρίου.

Ο Κώστας Μιχάλης είδε τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, απέναντι βέβαια σε μία ομάδα που τους χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία.

Ωστόσο οι «Καμαριανοί» θέλησαν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, όπου με τέρματα των Αγγελακά (14΄), Ερρίκου (27΄) και Φίλων (30΄) κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 3-0.

Στην επανάληψη οι: Δαβιλάς (47΄) και Δημητρακόπουλος ( 65΄) απλά διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερρίκος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα, όταν σε κερδισμένο πέναλτι του Σάμπα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι του Καρτεράδου είχαν κάποια καλά σημεία στην απόδοση τους, δείχνοντας όμως ότι έχουν αρκετό δρόμο ακόμα για να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα της Β΄κατηγορίας.

Στα αξιοσημείωτα η προώθηση πολλών νεαρών παικτών στο ανδρικό τμήμα που συμμετείχαν είτε σαν αλλαγές ή ήταν μέλη της αποστολής.

Στην επόμενη φάση του θεσμού η Θύελλα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάβας Εμπορείου η οποία είχε προκριθεί άνευ αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος, που προς χαρά όλων μας επιστρέφει στα γήπεδα μας, με βοηθούς του τον αξιολογημένο της football league κ. Αρμακόλα και τον Γιάννη Βάιλα, που με την επιστροφή του από τον Πειραιά αναμένεται να δώσει μεγάλη βοήθεια στην διαιτησία μας που πάσχει από ποσότητα και ποιότητα διαιτητών.

14329185_1185254078213073_520046502_o_1.jpg

Θύελλα (Μιχάλης): Πασβαντογλου, Λυγνός, Δημητρακόπουλος, Μαντούσης (80΄Καραμολέγκος), Σπανός, Φίλων, Βλαβιανός, Μηνδρινός (62΄Καψάλης), Αγγελακάς (68΄Σάμπα), Δαβιλάς, Ερρικός.

Στον πάγκο ήταν οι: Γκιργκίρης, Καλαμάτας, Πούλης, Αλεφραγκής.

ΑΟ Καρτεράδος (Νταρακλίτσας): Ξαγοράρης Α., Βαρμάζης, Βλαβιανός (73΄Ρούσσος), Πρέκας, Ξαγοράρης Ν., Κλουβάτος, Κουλόλι (51΄Δενδρινός), Μητσαινας, Φέκας, Βαζαίος, Ζαφειρόπουλος.

Στον πάγκο ήταν οι: Γιώτης και Μαρκοζάνες

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares