Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 18:48

«Ξεκλείδωσε» Αστέρα και πρόκριση [pics]

Το Φιλώτι χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Αστέρα για να φτάσει τελικά στη νίκη - πρόκριση με 3-0.

NAXOS TSELIGKAS NEWΗ ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς έδειχνε εγκλωβισμένη στο πρώτο μέρος απέναντι στην καλοστημένη, γεμάτη εμπειρία άμυνα του Αστέρα Τραγαίας, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία να προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όπου ο Πόλια είπε «όχι» σε πέναλτι που κέρδισε ο Σκοπελίτης και εκτέλεσε ο Σταματίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του κ. Μουτάφη αμφισβητήθηκε από τον Αστέρα.

Στην επανάληψη η κόπωση φάνηκε περισσότερο στον Αστέρα της Β’ κατηγορίας, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην τελική πάσα.

Τελικά η λύση ήρθε από τον «μετρ» όπως αποδεικνύεται των στημένων για το Φιλώτι, Αντώνη Νταή, ο οποίος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον «ανίκητο» μέχρι εκείνη την ώρα Πόλια ανοίγοντας το σκορ του αγώνα.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος της πρόκρισης άνοιξε για το Φιλώτι, που στο 75’ έκανε το 2-0 με τον Σταματίου και στο 80’ το 3-0 με τον Νταή. Και στα δύο γκολ υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Αστέρα, στο ένα για οφσάιντ και στο άλλο ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Ίσως το βίντεο του αγώνα μας διαφωτίσει.NAXOS MASTROGIANOPOULOS ASFALIES

Τα συμπεράσματα για τους Μιχαήλοβιτς και Βασαλάκη σαφέστατα ήταν πολύ χρήσιμα, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπως τόνισε ο Σέρβος να έχει ακόμη δύο εβδομάδες προκειμένου να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες της ομάδα του, ενώ ο Αστέρας με τα πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β’ κατηγορία, αφού έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ έμπειρο σύνολο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μουτάφης με βοηθούς την κα. Ψαρρά και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Βερεσόγλου, Μπονιάκος, Ζούλης, Σταματίου (81’ Μεμλίκα), Νταής, Κοττάκης, Μουστάκης Δ. (74΄Μπόσκου), Σκοπελίτης, Εζεμπαεγκού, Σαντέ (63΄Ρεγγινίδης).

Αστέρας Τραγαίας (Βασαλάκης):  Πόλια, Πενίκου (79’ Λεγάκης), Πιταράς, Κατσούλης, Αλιμπέρτης, Ονάσογλου Γ. (λ.τ. 18’ Σπανός), Μαρούλης, Επταήμερος, Ονάσογλου Μ., Δεδρινός, Τουλούπης (68΄Ψαρρός).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares