Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 18:19

Πρόκριση «θριλερ» για το Φιλώτι.

KYPELLO PROKRISH ME THIELLA

Ιστορική νίκη – πρόκριση σήμερα για τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου, ο οποίος σε ένα ματς θρίλερ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αποκλείοντας στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι την Θύελλα Καμαρίου.

THIRA XALARHSΣε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς, που στα ενενήντα (90) λεπτά της κανονικής του διάρκειας (2-2), καθώς και στα τριάντα (30) της παράτασης δεν ανέδειξε νικητή, το Φιλώτι και η θύελλα έπρεπε να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-3, καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΜΣ Φιλωτίου έπαιζε από το 62΄με παίχτη λιγότερο, αφού ο Κύριος Σουλτάνης απέβαλε με 2ή κίτρινη κάρτα τον Προμπονά.

Με πολλές απουσίες.

Πάντως και οι δύο ομάδες έπαιζαν σήμερα με βασικές απουσίες, πράγμα που φάνηκε να επηρεάζει περισσότερο την Θύελλα, η οποία στο τέλος φάνηκε να πληρώνει πολύ ακριβά κυρίως την έλλειψη του Φύτρου από την επιθετική της γραμμή.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν φάνηκε να επηρεάζονται ιδιαίτερα, καθώς αν εξαιρέσει κάποιος το τελευταίο δεκάλεπτο της παράτασης, οι απουσίες βασικών 8IRA LYGNOY EKOπαιχτών δεν είχαν γίνει αντιληπτές και δεν είχαν επηρεάσει την απόδοση τους. Πιο αναλυτικά από τους γηπεδούχους έλειπαν οι: Μανωλάς, Μουστάκης Α., Κοττάκης Μ., Στρατούρης, ενώ από την Θύελλα οι: Φύτρος, Ζώτος, Πάγια, Μπίμπα, ενώ ο Γαλέος που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα δεν συμμετείχε στο παιχνίδι.

Πιο αποτελεσματικοί.

Ο σημερινός αγώνας ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση λόγο της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου. Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την Θύελλα να πιέζει και να έχει δύο καλά σουτ με τον Βλαβιανό.

(1-0) Το φιλώτι απειλεί αρχικά με τον Βασαλάκη στο 17΄, όταν φάουλ που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε μόλις άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα THIRA THIRAIKH METAFORES041στο 19΄, Βασαλάκης και Ευριπιώτης παίζουν γρήγορα μια στημένη φάση έξω από την περιοχή της Θύελλας, με τον τελευταίο να εξαπολύει ένα σουτ που παρά την προσπάθεια του Μηνδρινού να αποκρούσει κατέληξε στα δίχτυα του.

(2-0) Στο 23΄ο Αρβανίτης λίγο έλειψε να ισοφαρίσει για την Θύελλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Ένα λεπτό αργότερα έρχεται (24΄) το 2ο γκολ για το Φιλώτι, όταν ο Μουστάκης Δ. πατάει όμορφα την μπάλα στον επερχόμενο Ξενάκη που με μια σέντρα – σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία του Μηνδρινού, όπου με την βοήθεια του Ευριπιώτη κατέληξε στα δίχτυα της Θύελλας.

Η Θύελλα είχε δύο καλές στιγμές να μειώσει, όμως Αρβανίτης (34΄) και Ερμαλ (38΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πολυκρέτη.

Ισοφάριση και παράταση

NAXOS CAPOUTSINOS CAFE(2-1) Ότι δεν κατάφερε η Θύελλα στο 1ο ημίχρονο το κατάφερε στην επανάληψη, όπου μόλις στο 49΄φερνει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Βλαβιανό να τροφοδοτείτε μέσα στην περιοχή του Φιλωτίου από τον Ξαγοράρη και με όμορφο πλασέ να νικά τον Πολυκρέτη.

Στο 62΄αποβάλετε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Προμπονάς του Φιλωτίου.

(2-2) Στο 83΄ και ενώ η φιλοξενούμενοι είχαν 1-2 καλές ευκαιρίες έρχεται η ισοφάριση για την Θύελλα από τον Δεναξά, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο πιο πριν (80΄). Ο επιθετικός της Θύελλας δέχτηκε την μπάλα του Δαμίγου και με εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πολυκρέτη.

Κάπως έτσι έληξε η κανονική διάρκεια του αγώνα.

NAXOS PROTON044Παράταση

Η παράταση του αγώνα άνηκε σχεδόν ολοκληρωτικά στην Θύελλα, η οποία απειλήθηκε μόλις σε δύο στιγμές από τους, Λιόφαγο και Ψαρρά Σ. η ομάδα της Σαντορίνης αν και είχε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες με τους Ξαγοράρη, Δεναξά και Δαμίγο δεν κατάφερε να σκοράρει, πάντως η φάση του αγώνα έγινε στο 116΄του αγώνα, όπου ο σκόρερ του 2ου τέρματος της Θύελλας Δεναξάς, σε μια αντεπίθεση της ομάδας του με έναν «κεραυνό» τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πολυκρέτη.

Πέναλτι

Και φτάνουμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου οι προπονητές των ομάδων κάλεσαν τους ψυχραιμότερους να «σηκώσουν» το βάρος.

NAXOS Katsonis 200x100Για το Φιλώτι πέναλτι εκτέλεσαν κατά σειρά οι: Μουστάκης Ν. (1-1), Ψαρράς Β (-), Ψαρράς Σ. (2-2), Ευριπιώτης (3-2), Βασαλάκης (4-3).

Για την Θύελλα πέναλτι εκτέλεσαν κατά σειρά οι: Λυγνός Χ, (1-0), Αργυρός Γ. (-), Δαμίγος (2-1), Καραμολέγκος Ι. (-), Αγκαράι (3-3).

Πολύ καλή η διαιτησία των Σουλτάνη, Δεληγιάννη, Γρυπάρη.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν.©, Λιόφαγος Γ, Ψαρράς Σ, Κατσούρος, Προμπονάς, Ξενάκης (98΄ Τσάφος), Βασαλάκης, Ευριπιώτης, Κρητικός, Μουστάκης Δ. (60΄ Ψαρράς Β.).

NAXOS SOULATSO MIKROΘύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Μηνδρινός, Ερμάλ, Λυγνός Χ., Μπαλιάκας©, Αργυρός Γ., Ξαγοράρης Κ., Αγκαράι, Αργυρός Η. (104΄ Καραμολέγκος), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός (80΄ Δεναξάς).

  • Οι παίχτες των δύο ομάδων εκτός της βροχής που έπεφτε σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, είχαν να αντιμετωπίσουν και το πολύ δυνατό ψύχος.
  • Εκδηλωτικός και εμψυχωτικός, ο Πρόεδρος του Φιλωτίου παρακολούθησε όλο το παιχνίδι από την εξέδρα, υπό την σκεπή μιας ομπρέλας, χωρίς να πτοείται από τις καιρικές συνθήκες.
  • Πολλά χρόνια έχει το Φιλώτι να πανηγυρίσει την είσοδο τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η επιτυχία - πρόκριση πανηγυρίστηκε δεόντως από το Δ.Σ και τους παίχτες της ομάδας του Φιλωτίου.
  • Θα λέγαμε ότι σήμερα χορτάσαμε ποδόσφαιρο, καθώς οι συνολικές τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι ήταν 13 για την Θύελλα και 5 για το Φιλώτι.


Φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares