Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 14:45

Ξανά με τη φανέλα του Φιλωτίου ο Καράι

Παίκτης του Φιλωτίου θα πρέπει να θεωρείται  ο Βασίλης Καράι.

Ο Βραχύσωμος επιθετικός που ανήκει στον Αστέρα Μαρμάρων, έχει μετακομίσει για προσωπικούς λόγους στη Νάξο και μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να επιστρέψει μετά από  4 χρόνια παραμονής του στη Πάρο.

Ο Καράι, διακρίνεται για την ταχύτητα του, την καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, όπως και την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο ίδιος μπορεί αν αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, καθώς μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Κατά τη περσινή περίοδο, φορώντας τη φανέλα του ΑΟ Πάρου, ήταν για πολύ καιρό επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ, μέχρι τη στιγμή που τον ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός και αναγκάστηκε να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Αστέρα Τραγαίας από όπου μεταγράφηκε στον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2014. Στην Πάρο αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαρμάρων και ΑΟ Πάρου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα τη Νάξου έχει μόλις τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, η διοίκηση της θέλει να τελειώσει με αξιοπρέπεια τη χρονιά, για να επιστρέψει στην υπό ανακατασκευή έδρα της με το κεφάλι ψηλά. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares