Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 20:40

Επιβεβαίωση με Ανυφαντάκη η Λάβα

Όπως είχαμε αναφέρει στις 8/1, αμέσως μετά τη μεταγραφή του Ρόππα στη premier league της Μάλτας, κ Λάβα κινήθηκε αστραπιαία και αναθέρμανε το ενδιαφέρον της για τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, ο οποίος την είχε απασχολήσει και κατά τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γενικός Αρχηγός της Λάβας Δημήτρης Φουστέρης (Τζανετής) καλωσόρισε [βλ. φώτο] το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μιχάλη Ανυφαντάκη.


Πριν λίγα λεπτά, η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τον Πειραιώτη πορτιέρο, που προπονείται κανονικά με τη νέα του ομάδα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση της Λάβας

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Ανυφαντάκη οποίος αγωνιζόταν μεχρι πρότινος στην ομάδα του Παμμηλιακου. Ο Μιχάλης εχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αθήνας καθώς και στις ομάδες Πανναξιακου και ΑΜΣ Φιλωτιου Ναξου.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες . Το ΔΣ της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το ΔΣ του αθλητικού σωματείου του Παμμηλιακου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Βαμβακάρη για την συνεργασία μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares