×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 22:53

Εύκολο πέρασμα από την Ίο για τον Πανναξιακό [pics]

Χωρίς να αντιμετωπισει πρόβλημα ο Πανναξιακός πραγματοποίησε νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-5 του ΑΣ Ίου που επέστρεψε στο ποδόσφαιρο του νομού μας έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα της Νάξου φάνηκε εμπειρότερη στη διαχείριση του αγώνα και κατάφερε να ξεκαθαρίσει από νωρίς τα πράγματα όσο αφορα τον νικητή της αναμέτρησης, καθώς μέχρι το 20ο λεπτό είχε σκοράρει δύο φορές.

Από την πλευρά τους οι Νιώτες προσπάθησαν να βρουν τα βήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και είχαν κάποια καλά διαστήματα στην απόδοση τους, δείχνοντας ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Νίκη από το πρώτο μέρος

Ο Πανναξιακός φρόντισε να εξασφαλίσει το τρίποντο από το πρώτο μέρος.

Στο 13΄Ο Σταματίου με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1.

Ο Μανόλης Ανεβλαβής με κεφαλιά από κοντά στο 20' διπλασίασε τα τέρματα του Πανναξιακού.

Ο Πανναξιακός σκόραρε ακόμη δύο φορές μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα ο Σταματίου έκανε στο 34΄το 0-3 και πάλι με σουτ μέσα από τη περιοχή και ο Καράι στο 36' με σουτ από το ύψος του πέναλτι το 0-4 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Διαδικαστικό το δεύτερο

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο ΑΣ Ίου προσπάθησε να κάνει κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος.

Στο 50΄ο Σπυράκης έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλακη.

Στην επόμενη φάση ο Βολικάκης είπε όχι σε τετ α τετ του Καρούση, ενώ ο τερματοφύλακας της Ίου ανέτρεψε τον Καράι στο 70΄με τον κ. Ρούσσο να δείχνει την άσπρη βούλα, με τον Κωτσαρή να είναι εύστοχος κάνοντας το 0-5.

Το γκολ του ΑΣ Ίου που διαμόρφωσε το τελικό 1-5 ήρθε από τον Δράκο στο 78΄, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μέσα από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Βασιλάκη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Ι., με βοηθούς τους Παντελάκη και Νάκα

Συνθέσεις

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αραούζος, Αθανασίου, Καρράς, Χάρος (Αφαλονιάτης), Στράκας, Δράκος Α., Κώνστας, Σπυράκης, Καλαθάς (Σκαγιάς), Σταυράκης.

Αναπληρωματικοί: Χάρος Γ., Σακιριανός, Μπάτσαλης.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλάκης (Τσαϊλάκης), Σέμε, Ανεβλαβής (Renikyf), Στρατούρης, Κρητικός, Χαμηλοθώρης, Καράι, Κωτσαρής, Σταματίου, Φουντουκίδης (Κάκο), Καρούσης (Βρεττός).

Αναπληρωματικοί: Βαθρακοκοίλης, Καρελέμογλου

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares