Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 19:29

Πήρε το ντέρμπι και έκανε τεράστιο βήμα για την πρωτιά η Άνω Μερά [vid]

Του τρεις βαθμούς της νίκης πήρε η Άνω Μερά στο Μυκονιάτικο ντέρμπι επικρατώντας 1-0 απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου και κάνοντας το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 1ου ομίλου.

Σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Ξανθόπουλου πήραν την ουσία από την σημαντική αναμέτρηση, απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου, που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την πρωτιά του ομίλου, με την ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη να κυνηγά το αποτέλεσμα πιέζοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την ισοφάριση.

Ένα από τα αξιοσημείωτα όμως του αγώνα ήταν η πρώτη συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γκόρα Κεμπέ, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Σε ότι αφορά το ματς, οι δύο ομάδες μπήκαν στο αγώνα ψάχνοντας τα πατήματα τους, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Ηλία, ο οποίος πλάσαρε από κοντινή απόσταση μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλαχόπουλου όμως ο Τζάβρας μπλόκαρε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Μετά το ημίχρονο ο αγώνα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τον Α.Ο. Μυκόνου να χάνει ακόμα μια φάση στο 50' με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει όμως η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Η Άνω Μερά πέτυχε το γκολ που της έδωσε τη νίκης στο 57ο λεπτό με τον Δημητρακόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπάμπακαρ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μπαλλή να αποσοβήσει το γκολ.

Ο Α.Ο. Μυκόνου αν και πίεζε μέχρι το τελευταίο λεπτό δε κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, από την οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν πλέον τη 1η θέση του ομίλου καθώς και το μπόνους των +2 πόντων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ. Μουτάφη και Ελευθεριάδη.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τζάβρας, Κουντουράς, Ουζούνογλου (91' Μπουμπουρής), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Κωφοκώτσιος, Αμπντούλ (78' Κεμπέ), Καρφαρίδας, Παπαδάκης (81' Καραίνδρος), Δημητρανόπουλος (73' Γκολέμης), Ξενάκης

Αναπληρωματικοί: Βαγενάς, Χριστοδουλάκης, Ραίσης

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος, Μπαλλής, Ντιαϊέ, Ντουσάι, Κρίτσας (77' Πείδης), Ξαγοράρης, Αλμπάνης (60' Περιάλης), Βλαχόπουλος, Αλεξανδρόπουλος

Αναπληρωματικοί: Καρατζάς, Μπουρντένης, Τσάνης, Κάνιουρας, Καλογεράς

Η βαθμολογία

2019-01-20_5_89410.jpg

Δείτε το βίντεο του αγώνα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares