Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 15:13

Φεύγουν Σταμούλης - Ταμάμης, υπέγραψε ο Νταβαρίνος

Ανακατατάξεων συνέχεια στον ΑΟ Σύρου, αφού σήμερα πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Άρη Νταβαρίνο επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr, ενώ παράλληλα μετρά δύο σπουδαίες απώλειες, καθώς οι Άγγελος Σταμούλης και Ηλίας Ταμάμης θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δε θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος Άρης Νταβαρίνος βρέθηκε στο πρωί στο νησί της Σύρου και υπέγραψε το δελτίο του στον ΑΟΣ. 

Ο Νταβαρίνος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, έχει μεγάλη εμπειρία σε ομάδες της Αθήνας, με τις οποίες μετρά πολλά πρωταθλήματα και ανόδους σε Γ΄και Δ΄Εθνική, όπου έχει αγωνιστεί με Αχαρναϊκό, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΕ Ηρακλείου και ΠΑΟ Ρουφ, ενώ την περσινή σεζόν είχε μία καταπληκτική σεζόν στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Όσο αφορά τους Σταμούλη και Ταμάμη, η απώλεια τους αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου, αφού μαζί με άλλους παίκτες αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας. Πλέον η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τις θέσεις τους έχουν ενταθεί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μία περίπτωση από τη Θεσσαλονίκη και κάποιες προτάσεις από μάνατζερ των Αθηνών.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares