Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 00:03

K16: Σημαντική νίκη για την Άνω Μερά!

Μια σημαντική νίκη που την διατήρησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε χθες η ομάδα Κ16 της Άνω Μερά, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 5-1 επί της Σύρου 2002.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25' με γκολ του Κασσανδρινού, με το σκορ 0-1 να είναι το σκορ που οι δύο ομάδες πήγαν  στα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Συριανού όμως ξεκίνησε πιο επιθετικά στο 2ο ημίχρονο, και στο 44' ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Μεσάκου και στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα στο 62' με τέρμα του Γκέζου.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 66' η ομάδα της Άνω Μεράς έκανε 3 τα τέρματα της με σκόρερ αυτή τη φορά τον Σταυρακόπουλο, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Γκέζος στο 70' και το 80', πραγματοποιώντας το προσωπικό του χατ τρικ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος

Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Θειακούλης, Γκέζο, Σταυρακόπουλος, Σεφέρι, Τσελάι, Σπαχίσα, Μεσάκου, Κλαφουτζής, Νταμάι, Θεοχάρης, Μπομπάι

Αγωνίστηκαν και οι: Καράι, Πετράι, Μπουτσάι, Αγγελής, Τσουβελακίδης, Ντρέου, Ρουστέμι

Σύρος 2002 (Λώλης): Μπάτσι, Σαμάνιου, Βόγλης, Χατζηδάκης, Κασσανδρινός, Οστέλ, Καζαντζάκης, Δρόσος, Μπάιλας, Μπαρμπαρήγος, Παπαφίγκος,

Αγωνίστηκαν και οι: Βουτσίνος, Σκύλλας, Οστέλ Κ., Σαργκανάκης, Σελαμάς, Ρούτσι, Προκοπίου

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares