Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 01:50

Γαλάνης, Τζώρτζης και Μανταφούνης για το ΟΥΕΦΑ C

tzortzis-mantafounis-galanis.jpg

Το ποδόσφαιρο είναι στο DNA τους... Τζώρτζης, Μανταφούνης και Γαλάνης σε λίγες μέρες θα ανήκουν και επίσημα στην προπονητική κοινότητα, καθώς θα είναι κάτοχοι του διπλώματος ΟΥΕΦΑ C


Δικές μας, γνώριμες Κυκλαδίτικες μορφές των γηπέδων συνάντησε ο φακός του sportcyclades.gr, στη σχολή προπονητών που διεξάγεται αυτό το διάστημα στον Πειραιά.

Οι Βαγγέλης Γαλάνης (Νάξος) Γιάννης Τζώρτζης (Σύρος) και Δημήτρης Μανταφούνης (Μύκονος) φοιτούν παρέα για να αποκτήσουν το ΟΥΕΦΑ C που θα τους βάλει και επίσημα στον χώρο.

Βέβαια και οι τρεις άσοι των γηπέδων, έχουν ξεκινήσει ήδη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από προπονητικά πόστα.

Το γεγονός ότι θέλουν να επισημοποιήσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το αντικείμενο της προπονητικής, τους καθιστά αυτομάτως μέσα στους τεχνικούς που θα θαυμάσουμε τα επόμενα χρόνια στα γήπεδα μας και όχι μόνο.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια σχολή φοιτούν πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές, όπως οι: Σεϊταρίδης, Σαλπιγγίδης, Φύσσας, Ανδραλας, Πιπίνης και ο Ναξιώτης πρώην ποδοσφαιριστής της Καλλονής, Γιώργος Χωριανόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί είναι οι Κυκλαδίτες προπονητές που είτε φοιτούν, είτε θα φοιτήσουν τους επόμενους μήνες με σκοπό να αποκτήσουν το δίπλωμα του προπονητή, που πλέον είναι απαραίτητο για να μπορούν να δίνουν οδηγίες σε επίσημους αγώνες και φυσικά για να γίνουν μέλη του Συνδέσμου Προπονητών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares