Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 13:38

“Χιώτης” από τη νέα σεζόν ο …φαντάρος Χ. Γεωργιάδης

Έναν από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί …επαρχιακό μπάσκετ ενέταξε στο δυναμικό του ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Χίου, από το ξακουστό χωριό του νησιού του Βορείου Αιγαίου, η οποία συμμετείχε στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική προ ενός μηνός στο Περιστέρι, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Χριστόφορο Γεωργιάδη.

Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του 24χρονου γκαρντ αποτελούν το καλύτερο …ατού για τον ΦΟΒ, ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή μιας και ο Αθηναίος άσος θα βρεθεί στο νησί του Όμηρου για να υπηρετήσει την “μαμά πατρίδα” και παράλληλα να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθειά της τη νέα σεζόν.

Η “επαρχία” μόνο άγνωστη δεν είναι για τον Γεωργιάδη, αφού αν και ξεκίνησε από τα φυτώρια του Πανιωνίου, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα εφήβων σαν βασικό στέλεχος, εν συνεχεία μετακόμισε στον Έσπερο Λαμίας (Γ’ εθνική) και στον Πανναξιακό (Γ’ εθνική) με τελευταίο σταθμό τον Απόλλωνα Σμύρνης (Γ’ εθνική). Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος έκανε μόνο φίλους στο πέρασμά του από όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ στα του μπάσκετ πρόκειται για έναν αθλητικό γκαρντ που δίνει ταχύτητα στο παιχνίδι οποιασδήποτε ομάδας έχοντας μάλιστα πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΦΟΒ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ΦΟΒ καλωσορίζει τον Χριστόφορο στους Πρωταθλητές Χίου και του εύχεται πολλές επιτυχίες και καλή στρατιωτική θητεία την οποία θα εκπονήσει στο νησί μας».

georg_3.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares