Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 21:18

Cheer on Tour: Κέρκυρα ο επόμενος σταθμός!

Η Θεσσαλονίκη αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, που πραγματοποιείται… «On Tour», λόγω τον ειδικών καταστάσεων του Covid 19. Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, η… καρδιά του Cheerleading χτύπησε στην Συμπρωτεύουσα και στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολίχνης. Μετά την επιτυχημένη πρώτη στάση της Αθήνας, οι ομάδες του Βορρά, ρίχτηκαν στη μάχη με στόχο τα χρυσά μετάλλια και την ανάδειξη των Πανελλήνιων Πρωταθλητών της εκάστοτε κατηγορίας. Σειρά παίρνει τώρα η Κέρκυρα, την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, με τους αγώνες να διεξάγονται στο ΔΑΚ Κέρκυρας. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

 f1_1_b7507.jpg

«Παρά τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ελλάδα αποτελεί την μοναδική χώρα στο άθλημα του Cheerleading, που πραγματοποιεί το Εθνικό της Πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα και που παράλληλα μας τίμησε με την παρουσία του μαζί με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στον εναρκτήριο σταθμό του Πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Μιχάλης Φουντεδάκης που συμπλήρωσε:

 f3_eaec1.jpg

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και της αθλήτριες και τους συλλόγους-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας που συμμετέχουν στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading καθώς, παρά τις πρωτόγνωρες εμπειρίες, έχουν καταφέρει αγωνιστικά να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Επιπροσθέτως, να ευχαριστήσουμε τον συν-διοργανωτή Δήμο Παύλου Μελά και τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για την υποστήριξή του κατά την διάρκεια των αγώνων. Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα των Σαμαριτών του Ερυθρού Σταυρού που εθελοντικά παρείχαν τις ιατρικές τους υπηρεσίες μαζί με τον γιατρό των αγώνων στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη».

 f5_57fef.jpg

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες, σε κάθε αγωνιστική μέρα, προσέρχονται στο γήπεδο με προκαθορισμένα ραντεβού, πραγματοποιούν ζέσταμα, πρόβα και στη συνέχεια βιντεοσκοπείται η προσπάθεια, που θα σταλεί στην Παγκόσμια Ομοσπονδία προκειμένου οι κριτές της να βαθμολογήσουν τους συμμετέχοντες.

 f4_a337e.jpg

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares