Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 13:48

Δεν το… καθάρισε και την πάτησε | Liverpool 2-2 Brighton: Match Review

Η Liverpool είχε το προβάδισμα με 2-0 απέναντι στην Brighton αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς ήρθε ισόπαλη (2-2) στο Anfield και έμεινε στο -3 από την κορυφή της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τετάρτη 3/11 (22:00) με την Atletico Madrid στο Anfield για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Liverpool προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά απέναντι στη Brighton, ωστόσο δεν «κλείδωσε» τη νίκη όταν έπρεπε και η αξίομαχη ομάδα του Potter έφερε το ματς στα ίσα, παίρνοντας την ισοπαλία (2-2) στο Anfield. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τους Reds στη 2η θέση με 22 βαθμούς και στο -3 από την πρωτοπόρο Chelsea.

Henderson και Mane έδωσαν γρήγορα το προβάδισμα στη Liverpool, με τον Mwepu να μειώνει με τρομερό γκολ πριν την ανάπαυλα και τον Trossard να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Liverpool – Εκπληκτικό γκολ από τον Mwepu

Ο Konate κράτησε τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Van Dijk όπως στο ματς με τη Manchester United, ενώ στην επίθεση ο Mane αντικατέτησε τον Jota σε σχέση.

Οι Reds ξεκίνησαν φουριόζοι και αφού ο Alisson σταμάτησε σωτήρια το σουτ του March μέσα από την περιοχή στο 3ο λεπτό, αμέσως μετά πήραν το προβάδισμα. Ο Van Dijk βρήκε με τρομερή βαθιά μπαλιά τον Salah στα δεξιά, αυτός έδωσε στον Henderson, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό.

Οι «γλάροι» απείλησαν ξανά στο 15ο λεπτό, με τον Bissouma να σημαδεύει το δοκάρι το Alisson, ενώ ο Firmino στην επόμενη φάση έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της Liverpool, καθώς αστόχησε μέσα από την περιοχή. Το ματς είχε ρυθμό, είχε όμως και ένα δυσάρεστο από νωρίς για την ομάδα του Klopp, καθώς ο Keita τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 20ό λεπτό.

Το δεύτερο γκολ έμοιαζε με θέμα χρόνου για τους Reds και τελικά ήρθε στο 24ο λεπτό. Ο Oxlade-Chamberlain βρήκε με ωραία σέντρα τον Mane μέσα στην περιοχή και ο Σενεγαλέζος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Brighton αντέδρασε, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να μειώσει στο σκορ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με ένα εντυπωσιακό γκολ.. Στο 41ο λεπτό, ο Mwepu έκανε μια σέντρα-σουτ από τα δεξιά έξω από την περιοχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Alisson, μειώνοντας σε 2-1.

Την τιμώρησε ο Trossard – Το VAR γλίτωσε το σοκ

Η ομάδα του Klopp έδειχνε να πατάει καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 48ο λέπτο ο Salah σκόραρε αλλά οι πανηγυρισμοί κράτησαν ελάχιστα, καθώς το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι Reds έπαιζαν συνεχώς με τη… φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη και έτσι η Brighton τους τιμώρησε. Ο Lallana έδωσε την μπάλα στον Trossard, αυτός απέφυγε τον Robertson και έκανε το 2-2 στο 65ο λεπτό.

Το momentum πλέον ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων. Ο Klopp πέρασε (αργά) στο ματς τον Jota, χωρίς να καταφέρει κάτι, ενώ το ματς στα τελευταία λεπτά είχε γίνει.. θρίλερ, με τον Trossard να σκοράρει ξανά στο 76ο λεπτό, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ μετά από τη χρήση VAR. Μια απόφαση που έσωσε τους Reds από μια ολική κατάρρευση.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Keita (Oxlade-Chamberlain 20′), Jones (Minamino 87′); Salah, Mane, Firmino (Jota 78′)

Brighton: Sanchez; Veltman, Duffy, Dunk, Cucurella; Bissouma (Mac Allister 60′), Lallana (Gross 76′), Moder (Lamptey 66′), March; Trossard, Mwepu

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares